Phantom Spirit 120 SE nasıldır?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan agei
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 23
  • Görüntüleme Görüntüleme 660
  • Etiketler Etiketler
    nasıldır

Full yükte 75 derece de tutamıyor uzun senaryoda evet sadece oyun oynayarak buna tutabilirsin. 4K render alırken o işlemciyi hiçbir şekilde o soğutucu 75 derece ve altında tutamaz.

Dünyayı sadece sanal oyun dünyasında sanan sensin.

Prime95 testinden Large FFT testine sok bakalım o soğutucuyu 1 saatte 75 derece altında tutsun o işlemciyi ben forumu terk edeceğim. Bilip bilmeden yorum yapan sensin.

Türkçe anlama kıtlığı yaşayıp Türkçe yazın diyen de sensin gayet yalın ve anlaşılabilir yazıyorum. Ek bir şey yazmayacağım.

Benim için 75 derece ve üstü bir işlemci için sıcaklığın yüksek olduğunu belirtir.

Render alırken 75 dereceyi geçmemesi için ya çok güçsüz işlemci kullanmanız lazım. Ya da soğutucuya işlemci kadar para dökmeniz lazım.

Gündelik bir kullanici neden 1 saat Prime95 testi yapacakmis cok merak ettim. Size 75 derece gayet normal diyorum 75'te tutamaz diyorsunuz. Birakin buna 1 saat Prime95 testi yapmayacak olan kullanici karar versin. İyi güldüm vallahi. 1 saat testten bahsediyor. 2000TL bile vermiyorsun sen bu soğutucuya şaka mıdır nedir hepsi mi beni bulur yahu?

Hocam bende Corsair Spec Delta RGB var yakında Lian Li lancool 216'ya geçeceğim ikisine de sığar mı?
Sığar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…