lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
165mm destegi var.
Ürün hakkında bilginiz gayet eksik. Soğutma ihtimali yok falan diyorsunuz bir de. Bal gibi de soğutuyor. 75 derece de Full yükten bahsettiğimiz bu durumda gayet normal bir değerdir. Sanki 50 senaryo var mış gibi konuşuyorsunuz.
Ayrica bir şeyin tam düzgün derken ne demek istediniz? Anlasilmiyor. Türkçe yazar misiniz lutfen?
"Kanka 7800X3D aldim simdi buna 15K'lik ASUS ROG Ryujin sivi sogutma takacagim islemciden fazla para verecegim ama Mercedes'e biniyoruz yine de her senaryoda yeterli olan Tofaş oto teybini takmayalım değil mi kanka?"
Mantiginiz bu. Çok küçümsüyorsunuz Spirit'i.
Ayrica size de bir soru sorayim. Şu 4-5K verilen Noctua'lar (NH-D15 vs.) Mı yoksa Phantom mu daha iyidir? Tahmin edin bakalim cevabinizi cok merak ediyorum.
Full yükte 75 derece de tutamıyor uzun senaryoda evet sadece oyun oynayarak buna tutabilirsin. 4K render alırken o işlemciyi hiçbir şekilde o soğutucu 75 derece ve altında tutamaz.
Dünyayı sadece sanal oyun dünyasında sanan sensin.
Prime95 testinden Large FFT testine sok bakalım o soğutucuyu 1 saatte 75 derece altında tutsun o işlemciyi ben forumu terk edeceğim. Bilip bilmeden yorum yapan sensin.
Türkçe anlama kıtlığı yaşayıp Türkçe yazın diyen de sensin gayet yalın ve anlaşılabilir yazıyorum. Ek bir şey yazmayacağım.