Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Selam, Phantom Spirit'in ARGB versiyonunu almak istiyorum fakat anakartıma ARGB girişi yok. Kontrolcü ile mi geliyor yoksa harici mi almak lazım? İstediğimde ışıkları kapatmak istiyorum. @pawEn

Kontrolcu gelmiyor. Fanların her birinde 1 erkek 1 dişi olmak üzere toplam 2 dişi 2 erkek kablo geliyor yani bir tanesini bağladığında ondan diğerine bağlantı yapabiliyorsun. Bende de 3 pin ARGB yoktu 6 pinli kontrolcü kullanıyorum, 6 pin to 3 pin ARGB dönüştürücü kablo aldım gayet güzel senkronize çalışıyor.
Selam, Phantom Spirit'in ARGB versiyonunu almak istiyorum fakat anakartıma ARGB girişi yok. Kontrolcü ile mi geliyor yoksa harici mi almak lazım? İstediğimde ışıkları kapatmak istiyorum. @pawEn

Kontrolcu gelmiyor. Fanların her birinde 1 erkek 1 dişi olmak üzere toplam 2 dişi 2 erkek kablo geliyor yani bir tanesini bağladığında ondan diğerine bağlantı yapabiliyorsun. Bende de 3 pin ARGB yoktu 6 pinli kontrolcü kullanıyorum, 6 pin to 3 pin ARGB dönüştürücü kablo aldım gayet güzel senkronize çalışıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Anladım hocam teşekkürler. O zaman Argb bağlantısını yapmadan da kullanabilirim soğutucuyu. Bir de kasa fanları için şunu almayı düşünüyordum:

Soğutucunun fanlarıyla bir arada kullanabilir miyimki?

Anladım hocam teşekkürler. O zaman ARGB bağlantısını yapmadan da kullanabilirim soğutucuyu. Bir de kasa fanları için şunu almayı düşünüyordum:

Soğutucunun fanlarıyla bir arada kullanabilir miyimki?

Kontrolcüyü bayağı bir yukarı konumlandırman gerekir. Adamlar ARGB kablolarını CPU fan ın yanındaki sokete gelecek şekilde tasarladığı için boyu bayağı bir kısa. Ben dediğim kablo sayesinde kasanın orta kısmındaki kontrolcüye erişebildim.

Kontrolcüyü bayağı bir yukarı konumlandırman gerekir. Adamlar ARGB kablolarını CPU fan ın yanındaki sokete gelecek şekilde tasarladığı için boyu bayağı bir kısa. Ben dediğim kablo sayesinde kasanın orta kısmındaki kontrolcüye erişebildim.
Anladım peki yetişmemesi durumunda benim de sizdeki kablodan almam gerekecek o zaman. Linkini atabilir misiniz?

Anladım peki yetişmemesi durumunda benim de sizdeki kablodan almam gerekecek o zaman. Linkini atabilir misiniz?

ARGB to ARGB var mı bilmiyorum. Elinizde kontrolcü varsa ona uygun bir dönüştürücü alıp ona bağlayabilirsiniz. Ama sıfırdan alacağım derseniz birazdan ARGB to ARGB uzatma kablosu atarım.

Şöyle bir şey işini görür. Daha detaylı araştırıp daha ucuza bulabilirsin.

ARGB to ARGB var mı bilmiyorum. Elinizde kontrolcü varsa ona uygun bir dönüştürücü alıp ona bağlayabilirsiniz. Ama sıfırdan alacağım derseniz birazdan ARGB to ARGB uzatma kablosu atarım.
Henüz Argb kontrolcü almadım üstte attığım ürünü almayı planlıyorum. Eğer yetişmezse işte uzatma kablosu kullanmamam gerekecek anladığım kadarıyla. Ama mesela ben Argb kontrolcüye hem kasa fanlarını hem soğutucunun fanlarını bağlayınca çakışırlar mı?

Henüz ARGB kontrolcü almadım üstte attığım ürünü almayı planlıyorum. Eğer yetişmezse işte uzatma kablosu kullanmamam gerekecek anladığım kadarıyla. Ama mesela ben ARGB kontrolcüye hem kasa fanlarını hem soğutucunun fanlarını bağlayınca çakışırlar mı?

Çalışır aynı anda hepsini bağlasan bile çalışır.