shiedae3
Başarılı
@Caner Uncu, katılıyorum; KTC yüksek kalitede bir üretici değil, bu kadar marka savunması yapılmamalı.
Ya orası da ayrı tabii. Yani dediğim gibi testleri belki konudaki Philips'e göre daha iyidir ancak bu şekilde "al geç" önermesi mantıklı değil. Üye bilgi almak istiyor, karşılığında şunu al geç diye yanıt alıyor.@Caner Uncu, katılıyorum; KTC yüksek kalitede bir üretici değil, bu kadar marka savunması yapılmamalı.
Ya orası da ayrı tabii. Yani dediğim gibi testleri belki konudaki Philips'e göre daha iyidir ancak bu şekilde "al geç" önermesi mantıklı değil. Üye bilgi almak istiyor, karşılığında şunu al geç diye yanıt alıyor.
Bu kadar net olmanız ilgimi çekti bana kağıt üstü olmayan daha güvenli olan yanını söyler misiniz acaba? Bir de @Hellmonger size sormak isterim yanlış hatırlamıyorsam siz de kullanmıştınız sanki?
Hocam çok kararsız kaldım ve siteyle ilgili de pek bir bilgi yok. Alırsam ölü piksel çıkarsa iade sorunu yaşama sorunum da var. En azından philipsi Amazon üzerinden aldım.@Caner Uncu, katılıyorum; KTC yüksek kalitede bir üretici değil, bu kadar marka savunması yapılmamalı.
Evet doğru hocam. Keşke KTC'yi bugün forumda hiç görmeseydim hiç kafamı bulandırmayacaktı o kadar emin bir şekilde almıştım ki Philipsi.Hocam elinizdeki monitör iyi zaten aynı ücrette olsa zahmete değer derdim de bence uğraşmanıza pek gerek yok ne de olsa %20 daha fazla ücret vereceksiniz.
Evet doğru hocam. Keşke Ktc'yi bugün forumda hiç görmeseydim hiç kafamı bulandırmayacaktı o kadar emin bir şekilde almıştım ki Philips'i.![]()
Philips ürününü kendim kullanıyorum, bende bir şey yok ama fazlaca sorun yaşayan var, o yüzden daha güvenli dedim. KTC spamı yapmadım, ilk defa öneriyorum ve kağıt üstünde de test verilerinde de daha iyi bir ürün. KTC TR piyasasında olmasa da yurt dışında sevilen ve F/P ürünler üreten bir marka.Hiçbir şekilde açıklama yapmadan, ürün hakkında bilgi vermeden sadece marka savunuculuğu yapmanız ne kadar doğru? Onu al geç, bunu al geç diyerek ürün önermeyi bırakmalıyız bence. İki ürün hakkında da yeterli bilgiye sahipseniz üyeye neden daha iyi olduğunu açıklayın ki ona göre tercih etsin, bu şekilde sırf ucuzluğuyla popüler oldu diye KTC spamı yapmanın lüzumu yok diye düşünüyorum.
Neye göre daha güvenli mesela KTC, onu da anlamadım. 30 yıldır ülkemizde yok satıyor da bizim mi haberimiz yok?
Belki Philips'e göre gerçekten daha iyi üründür ancak bunu üyeye doğru ifade etmelisiniz.