Xenshi Başarılı Katılım 5 Mart 2024 Mesajlar 272 Çözümler 2 Beğeniler 45 Yer Bursa 28 Mayıs 2026 #1 Merhaba, bahsettiğim iki televizyon arasında kaldım. Hangisi daha iyidir?
GodOfWar Deneyimli Fırsat Avcısı Katılım 13 Şubat 2026 Mesajlar 911 Makaleler 1 Çözümler 2 Beğeniler 832 Yer İstanbul 28 Mayıs 2026 #2 TCL65P7K alıp geçin. Philips servis konusunda iyi değil. Çok şikayet var. Ben TCL almıştım, aynı gün kayıt oluşturdum, aynı gün gelip hızlıca kurulumunu yapıp gittiler.
TCL65P7K alıp geçin. Philips servis konusunda iyi değil. Çok şikayet var. Ben TCL almıştım, aynı gün kayıt oluşturdum, aynı gün gelip hızlıca kurulumunu yapıp gittiler.
Wrt32 Becerikli Katılım 22 Nisan 2026 Mesajlar 155 Beğeniler 56 28 Mayıs 2026 #3 Xenshi dedi: Merhaba, bahsettiğim iki televizyon arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Hocam, Philip Ambilight model içine toz giriyor ve bir süre sonra o arkadaki ışık göz yoruyor.
Xenshi dedi: Merhaba, bahsettiğim iki televizyon arasında kaldım. Hangisi daha iyidir? Genişletmek için tıkla... Hocam, Philip Ambilight model içine toz giriyor ve bir süre sonra o arkadaki ışık göz yoruyor.