francisco77
Uzman
Büyük ekran bir cihaza ihtiyacım var. TV mi projeksiyon mu alayım karar veremedim. TV 116 bin - projeksiyon 83 bin + 33 bin de perde = 116.000 TL yapıyor. Lazer projeksiyonlar için oldukça sağlam ve kaliteli deniyor. Bununla birlikte OLED tvlerde 77 inç boyutuna çıkılınca projeksiyonla arasındaki büyük ekran farkını kapattığı ve canlı renkleri yüksek kontrastıyla öne çıktığı söyleniyor. Philips'i Android TV sebebiyle tercih ediyorum ancak o özelliğin de kaldırılacağı söyleniyor. Keza bugün yaptığım araştırmada OLED tvlerin de oldukça sorunlu olduğunu gördüm yapılan şikayetlerde yorumlarda. Projeksiyonlarda ise üst düzeye çıkılmazsa eğer TV'ye göre oldukça zayıf kaldığı söyleniyor. 83 bin TL değeri olan BenQ düşük segment sayılmaz herhalde değil mi projeksiyon konusunda.
2026'da PG32UCDM satın almayı düşünüyorum. Böyle bir monitörü olan kişi projeksiyona mı yoksa OLED TV'ye mi yönelmelidir. Ya da hayır 2026 ürünü 32 inç tandem OLED bir monitör her işini görür mü dersiniz? Yardımcı olup tecrübe paylaşacaklara şimdiden teşekkürler.
2026'da PG32UCDM satın almayı düşünüyorum. Böyle bir monitörü olan kişi projeksiyona mı yoksa OLED TV'ye mi yönelmelidir. Ya da hayır 2026 ürünü 32 inç tandem OLED bir monitör her işini görür mü dersiniz? Yardımcı olup tecrübe paylaşacaklara şimdiden teşekkürler.