Philips Evnia 32M2C5500W/00 31.5"240Hz 2K monitör kapanıp açılıyor

STEREO

Başarılı

Ramak kaldı zaten tutup fırlatacağım camdan aşağı

MSI markasını bu zamana kadar hep severek kullanmışımdır. Bellek destek listesinde benim Lexar belleklerin modeli de birebir uyuyor. Diğer yandan 8600 TL'ye inmiş web e özel indirim ile. Gidip alacağım o anakartı. 4 RAM slotu ve port olarak zengin.

Hangi kart, bir daha link atar mısın B840 arada kaynamasın.

Ben MSI B850 kısmına okeyim ama tercih etmezdim Force varken o başka.

Yok yok Allah korusun 840 modeli almıyorum

Alacağım anakart aşağıda link attım.

Bu kart olabilir Force alternatifi @STEREO Bence MSI Pro alma, ASUS normalde Prime sevmem ama bu da xoc kartı 1 DPC, Force kartına eşdeğer sayılır ama Force daha üstün tabi, Prime daha çok kırpılmış, Gigabyte alternatifi bu var sorun yaşamayacağın, MSI Pro serisi alma.

MSI olanın nasıl bir handikapı var ki?
Var, 2 dpc ve pro serisi iyi değil genel anlamda. Tomahawk bile tavsiye etmiyorum, MPG altı aslında alınmaz ama B850 Gaming PLUS fena kart değil, o olabilir haricen MPG öneririm. @LH44 MSI hakkında daha net bilgi verir.

Toma alıp iade etmiş biriyim, MPG altı aslında almaman gerekli MSI'da şu anda ama B850 Gaming PLUS fena kart değil.

BIOS+Board beraber konuşuyorum, kağıt üstünde board değil yani. Özellikleri seni yanıltmasın o açıdan.

Marka MSI olsun yaa. B850 Gaming Plus alıyorum. Parası önemli değil. Gigabyte görünce midem bulanıyor artık. Diğer B650 model kullanan arkadaşım @SunseTTime anladı beni

Marka MSI olsun yaa. B850 Gaming Plus alıyorum. Parası önemli değil. Gigabyte görünce midem bulanıyor artık. Diğer B650 model kullanan arkadaşım @SunseTTime anladı beni
Gaming Plus'ı alabilirsiniz.
Normalde X670E Gaming Plus alın diyecektim de fiyatı uçmuş.
Hocam siz iyi bile yorumlamışsınız, ben yerden yere vururdum.

B olarak isimlendirilmiş A serisi anakart.
VRM soğutma yok, portlar ne olduğu belli değil, 1 taneye şükür demelik M2 slotu var.

Valla ne üreticilerin ne de satıcıların yatacak yerleri yok. Herkes her şeyi bilecek diye bir şey mi var ya. Hazır sistem diye satıyorlar; rami uyduruk, ekran karti kusurlu, anakarti dıştan baktım yesil türbe içine girdim est. tövbe, PSU'da da kaçak tespit edilir yakında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…