STEREO

Başarılı
Mobilde videoyu izleyemedim, monitör mü kapanıp açılıyor, yoksa ekran mı kararıp geri geliyor?

İkisi farklı sorun.

Mobilde videoyu izleyemedim, monitör mü kapanıp açılıyor, yoksa ekran mı kararıp geri geliyor?

İkisi farklı sorun.

Selamlar. Ekran kararıp geliyor. Tamamen elektrik gidip gelmiyor. Şu an başka bir DP kablosu taktım. Gözlemlemeye devam edeceğim.

Videoda gördüğüm ekran kararıp açılıyor.
Selamlar. Evet kardeşim. Sorunum tam olarak bu.

@STEREO, bu sadece anlattığınız durumlarda mı oluyor? Oyunlarda, yük altında bir problem var mı?
Selamlar. Oyunlarda veya sistem yük altındayken karşılaşmadım. Ne zaman yapacağı da belli olmuyor ama genelde masüstünde sistem serbest durumdayken oluyor. Ürünü 10 Ekimde satın aldım. İlk defa dün gece ve bu sabah yaptı.

Uygulamalardaki donanım hızlandırma ayarı buna sebep olabiliyor, özellikle tarayıcı ayarı açıksa kapatıp deneyin.

Donanım tarafında kablo arızası, temassızlığı ve ekran kartının slotta gevşek olması sebep olur.

Son düzenleme:
Uygulamalardaki donanım hızlandırma ayarı buna sebep olabiliyor, özellikle tarayıcı ayarı açıksa kapatıp deneyin.

Donanım tarafında kablo arızası, temassızlığı ve ekran kartının slotta gevşek olması sebep olur.
Kablo değişimi yaptım . Özellikle mandallı kablo taktım gevşeme olmasın diye. Ekran kartının durumuna da bakacağım şimdi.

Tekrardan selamlar. Yaklaşık 2 saat kadar zaman geçti ve şimdi tekrarda aynı sıkıntıyı çıkardı. Monitörü garantiye göndersem mi acaba diye düşünmeye başladım. :/

Son düzenleme:
Kablo değişimi yaptım . Özellikle mandallı kablo taktım gevşeme olmasın diye. Ekran kartının durumuna da bakacağım şimdi.

Tekrardan selamlar. Yaklaşık 2 saat kadar zaman geçti ve şimdi tekrarda aynı sıkıntıyı çıkardı. Monitörü garantiye göndersem mi acaba diye düşünmeye başladım. :/
İki farklı DP kablosu denediniz, bir de HDMI deneyin bence.