Phishing mail sonrası cihaz güvenliği

brygn

Üyecik
-- UYARI: AŞAĞIDAKİ LİNK, ZARARLI BİR YAZILIM İÇERİYOR OLABİLİR. LÜTFEN KENDİ CİHAZLARINIZDAN AŞAĞIDAKİ BAĞLANTIYI AÇMAYINIZ. --

Merhaba,

Babam, kendisine gelen bir phishing mail'ine kanıyor ve email adresini ve şifresini
Kod:
http://ipfs.io/ipfs/bafkreic3m3hzvtcuniqnxxrt6vlkkj73vgnrn4hvw33ouphqk2lnbdyk5y
adresindeki arayüze cep telefonundan giriyor. Üç gündür bununla uğraşıyoruz. Telefonun ya da telefonun bağlandığı Wi-Fi ağındaki diğer tüm cihazların ve mobil uygulaması bulunan banka hesaplarının güvenliğinden emin olamıyoruz.

Ben Browserling'i kullanarak bu siteyi açtığımda, girilen herhangi bir kullanıcı adı ve şifre kombinasyonunun anında Leaklenmesi dışında bir sorun göremedim. Fakat ilgili ve bilgili kişilerden de teyit almak istiyorum. Bu siteye giriş yapıldığında mobil cihaza veya bilgisayara veya bu cihazların bağlı olduğu ağlardaki diğer cihazlara zararlı bir yazılım yükleyecek bir sistem var mı? Yoksa sadece girilen email adresi ve şifrenin açığa çıkması durumu mu var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir şey yüklüyor olsa zaten indirilenler kısmında gözükmesi gerekir.

Paranoyak olmaya gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…