Detaylar
Kim cevapladı?desire doue
Becerikli
Daha çok chill olanı tercih ediyorum bu aralar. Kafam kaldırmamaya başladı.
Daha çok chill olanı tercih ediyorum bu aralar. Kafam kaldırmamaya başladı.
Şu emoji bırakanlar bana dinledikleri şarkıları atsınlar çok fena zorbalarım da neyse
@CyHaN_Atalay yavrum derdin ne işsiz misin
Son düzenleme:
Zorbalayabilirsen zorbala.Eki Görüntüle 253223
Şu emoji bırakanlar bana dinledikleri şarkıları atsınlar çok fena zorbalarım da neyse
@CyHaN_Atalay yavrum derdin ne işsiz misin![]()
Boş emoji spam atma. Editte kullanmak için öneri istedik. Boş zamanlarımda açıp phonk dinlemiyorum. Kaç yaşında adamım 2008'li çocukların dalga konusu oldum ya
@757935 git en sevdiğiniz manifest kızı kim konusu açmışlar oraya yorum yap trolle falan. Senin bu attığın şarkıyı sen ekmeğe mama derken ben MP3 çalardan açıp dinliyordum.
- Makaleler
- 23
Nasıl bir edit?Boş emoji spam atma. Editte kullanmak için öneri istedik. Boş zamanlarımda açıp phonk dinlemiyorum. Kaç yaşında adamım 2008'li çocukların dalga konusu oldum ya
@757935 git en sevdiğiniz manifest kızı kim konusu açmışlar oraya yorum yap trolle falan. Senin bu attığın şarkıyı sen ekmeğe mama derken ben MP3 çalardan açıp dinliyordum.
Edit dediğim böyle saçma sapan gaza getiren ergenlerin yaptığı sigma editler falan değil. Oyun editi herkes oyun editlerinde zaten çoğunlukla phonk kullanır. Bu kadar emoji spamı niye atıldı anlamış değilim illa oraya edit için kullanacağım mı yazmam gerekiyor?
@pesimist34 kardeşim bari sen yapma ya
Phonk kültürü kitlesinden ötürü biraz karışık. Harici olarak Brezilya'lılar madara ettiler ortalığı. Ondan güldüm aslında diğer reaksiyonlardan bağımsız. En son 4 sene önce dinliyordum, o zamanlar fena değildi.Edit dediğim böyle saçma sapan gaza getiren ergenlerin yaptığı sigma editler falan değil. Oyun editi herkes oyun editlerinde zaten çoğunlukla phonk kullanır. Bu kadar emoji spamı niye atıldı anlamış değilim illa oraya edit için kullanacağım mı yazmam gerekiyor?
@pesimist34 kardeşim bari sen yapma ya![]()