Elimdeki klavye ve fare hikayeli oyunlar için uygun mu? Maalesef W-A-S-D tuşları aşındı.
W-A-S-D, numerik, boşluk, Alt, Tab, CTRL ve Shift gibi önemli tuşları çalıştığı müddetçe neden olmasın? En kötü yapıştırılan tuş takımla kozmetikleri kapatırsın.

Örnek vereyim; elimde çok fazla klavye mevcut, sizin kriterlerine göre:
  1. MX Keys Mini: Mac Mini için kullanıyorum ve Baldur's Gate ile bir sürelik için rahatlıkla oynadım.
  2. K380 TKL Q: Eski laptopum ile Fallout Shelter ve The Wolf Among Us oynamışlığım bile var.
Ben de sanıyordum ki CS, LoL, Apex gibi hassas tuşları isteyen oyunları oynayacaksınız sandım.

W-A-S-D, numerik, boşluk, Alt, Tab, CTRL ve Shift gibi önemli tuşları çalıştığı müddetçe neden olmasın?

Örnek vereyim; elimde çok fazla klavye mevcut, sizin kriterlerine göre:
  1. MX Keys Mini: Mac Mini için kullanıyorum ve Baldur's Gate ile bir sürelik için rahatlıkla oynadım.
  2. K380 TKL Q: Eski laptopum ile Fallout Shelter ve The Wolf Among Us oynamışlığım bile var.
Ben de sanıyordum ki CS, LoL, Apex gibi hassas tuşları isteyen oyunları oynayacaksınız sandım.
Hocam LoL zaten oynayamıyorum. Valorant'da unranked atarım birkaç maç o kadar. Şimdi zaten klavye kullanmıyorum bile sadece arama için. Hiçbir arıza yok şu an kozmetik dışında.