• Apple WWDC 2026 etkinliğini Techolay canlı yayınında takip ediyoruz.
    iOS 27, macOS 27, iPadOS 27 ve diğer Apple duyurularını yayın boyunca birlikte değerlendiriyoruz.

Çözüldü Pil limiti açılan Nitro 5 Laptop'ta prizde oynanırsa bataryanın ömrü kısalır mı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mr.esat
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 829
  • Etiketler Etiketler
    batarya
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

mr.esat

Üstün
Acer Care Center ile Nitro 5 laptopumda %80 batarya sınırını açtım.
Oyun oynamak istediğimde batarya araya girmez değil mi?
%80 sınırda iken prizde oyun oynadığımı varsayarsak batarya kullanılmaz yani.

Acer Care Center ile Nitro 5 laptopumda %80 batarya sınırını açtım.
Oyun oynamak istediğimde batarya araya girmez değil mi?
%80 sınırda iken prizde oyun oynadığımı varsayarsak batarya kullanılmaz yani.
Şarja takılı değilken oyun oynamak çile zaten şarj çok hızlı bitmez mi? Full performans ile. Ben oyun oynarken şarja takılı tutmayan biri görmedim ama illaki zarar verir.

Batarya takılıysa her zaman batarya üzerinden güç verir.(üst seviye oyuncu laptopları hariç)

Artı -1 Eksi
Şarja takılı değilken oyun oynamak çile zaten şarj çok hızlı bitmez mi? Full performans ile. Ben oyun oynarken şarja takılı tutmayan biri görmedim ama illaki zarar verir.
Hayır hocam o manada değil, batarya araya giriyor mu yani. Yoksa bataryayı devre dışı bırakıp direkt olarak prizden mi çekiyor diye sordum.

Batarya takılıysa her zaman batarya üzerinden güç verir.(üst seviye oyuncu laptopları hariç)
%100 ve %80 limitinin prizdeyken batarya ömrü açısından farkı olur mu peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…