Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Az önce puk kodu girme kısmına attı, yeni pın kodumu oluşturdum ve girdim şimdi tekrardan 30 dakika beklememi söylüyor.
Tamam, oluşturduysanız bir şey yapmayın, bekleyin. 30 dk. sonra denediğinizde olmazsa buradan bildirin hocam yine.
Farklı cihazla deneyin hocam, bence cihazda sorun var.
Başka bir telefondan müşteri hizmetlerini aradınız mı?PIN kodunu unuttum, çok fazla hatalı deneme yapmama rağmen hala bloke olmadı. Ne yapabilirim, telefonu açamıyorum. PUK kodunu giriyorum o da işe yaramıyor.
Farklı cihazdan 532'yi arayın. Orada var PIN ve PUK kodu.
Aramak istemiyorsanız Turkcell uygulamasına girin ve aşağıdaki adımları uygulayın.
Aşağıdaki navigasyondan; İşlemler>Hat Ayarlarım>PUK Kodu kısmından görüntüleyebilirsiniz.
Aramak istemiyorsanız Turkcell uygulamasına girin ve aşağıdaki adımları uygulayın.
Aşağıdaki navigasyondan; İşlemler>Hat Ayarlarım>PUK Kodu kısmından görüntüleyebilirsiniz.
25457 53
Başarılı
Başka bir telefondan müşteri hizmetlerini aradınız mı?
PIN ve PUK kodu aslında bende var, bloke ekranına atmaması benim için sorun. Aradığımda SIM kartı çıkarıp geri takın, olmazsa bayiye gidin dedi.Farklı cihazdan 532'yi arayın. Orada var PIN ve PUK kodu.
Aşağıdaki navigasyondan, İşlemler>Hat Ayarlarım>PUK Kodu kısmından görüntüleyebilirsiniz.
PUK kodumu biliyorum yani.
Pın ve puk kodu aslında bende var, bloke ekranına atmaması benim için sorun. Aradığımda SIM kartı çıkarıp geri takın, olmazsa bayiye gidin dedi.
Başka telefona taktın mı SIM kartını puk kodunu girip ona rağmen onaylamaması telefonla ilgili olabilir belki.
Başka cihazda dener misin? Normalde atması gerekiyor çünkü.PIN ve PUK kodu aslında bende var, bloke ekranına atmaması benim için sorun. Aradığımda SIM kartı çıkarıp geri takın, olmazsa bayiye gidin dedi.
PUK kodumu biliyorum yani.
25457 53
Başarılı
Başka telefona taktın mı SIM kartını puk kodunu girip ona rağmen onaylamaması telefonla ilgili olabilir belki.
Az önce PUK kodu girme kısmına attı, yeni PIN kodumu oluşturdum ve girdim şimdi tekrardan 30 dakika beklememi söylüyor.Başka cihazda dener misin? Normalde atması gerekiyor çünkü.
Farklı cihazda mı attı, yoksa sürekli deneyince mi oldu?Az önce PUK kodu girme kısmına attı, yeni PIN kodumu oluşturdum ve girdim şimdi tekrardan 30 dakika beklememi söylüyor.
25457 53
Başarılı
10'dan fazla deneme yapınca oldu. Aynı cihaz.Farklı cihazda mı attı, yoksa sürekli deneyince mi oldu?
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
1.000.000-2.000.000 TL'ye D ya da E segment sedan veya SUV araç önerisi
- TÜRK GAMBİTİ
-