İnternet firması ile alakalı o sorun yurt dışı çıkışları VSS. Çok küçük bir ihtimal evdeki kablolar ama %90 ISS (İnternet Servis Sağlayıcı) yurt dışı çıkışlarından. Düzelmesi çok zor yani Türkiye'de.
Fark ettiysen gelen jilter de sorun yani oyunun sunucuları sana veriyi aktaramıyor; ISS firması alamıyor yani. Port değiştirebilirsin, firma değiştirebilirsin ki bu bazen çözüm oluyor. Bende 1 kere olmuştu ama uğraşman lazım yani.
İnternet firması ile alakalı o sorun yurt dışı çıkışları VSS. Çok küçük bir ihtimal evdeki kablolar ama %90 ISS servis sağlayıcı yurt dışı çıkışlarından. Düzelmesi çok zor yani TR de
Fark ettiysen gelen jilter de sorun yani oyunun sunucuları sana veriyi aktaramıyor ISS firman alamıyor yani. Port değiştirtebilirsin, firma değiştirebilirsin ki bu bazen çözüm oluyor. Bende 1 kere olmuştu.
Anladım, o zaman hat değerli yok hocam, pardon ben VDSL sandım. Şu an sizlik bir sorun yok, sorun ISS'den kaynaklı duruyor. Modemi kapat aç yapıp farklı bir IP'ye girmeyi deneyebilirsiniz.