KS KS Halo 44 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 364 Beğeniler 184 Dün 23:24 #11 kompetankedi dedi: Anladım, o zaman hat değerli yok hocam, pardon ben VDSL sandım. Şu an sizlik bir sorun yok, sorun ISS'den kaynaklı duruyor. Modemi kapat aç yapıp farklı bir IP'ye girmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Port değişimi kaydı açayım mı? Son düzenleyen: Moderatör: Dün 23:30
kompetankedi dedi: Anladım, o zaman hat değerli yok hocam, pardon ben VDSL sandım. Şu an sizlik bir sorun yok, sorun ISS'den kaynaklı duruyor. Modemi kapat aç yapıp farklı bir IP'ye girmeyi deneyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Port değişimi kaydı açayım mı?
kompetankedi 44 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.361 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.606 Yer Bootloader Dün 23:25 #12 Halo dedi: Port değişimi kaydı açayım mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir ama FTTB'de fark edeceğini düşünmüyorum.
Halo dedi: Port değişimi kaydı açayım mı? Genişletmek için tıkla... Olabilir ama FTTB'de fark edeceğini düşünmüyorum.
KS KS Halo 44 Uzman Katılım 4 Mayıs 2026 Mesajlar 364 Beğeniler 184 Dün 23:27 #13 kompetankedi dedi: Olabilir ama FTTB'de fark edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İyidir diye TurkNet'e geçtim, hız konusunda süper ama bu ping jitter'da hiç gram olmadı.
kompetankedi dedi: Olabilir ama FTTB'de fark edeceğini düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... İyidir diye TurkNet'e geçtim, hız konusunda süper ama bu ping jitter'da hiç gram olmadı.
kompetankedi 44 Üstün Ağ Büyücüsü Katılım 8 Eylül 2024 Mesajlar 2.361 Makaleler 1 Çözümler 29 Beğeniler 1.606 Yer Bootloader Dün 23:28 #14 Halo dedi: İyidir diye TurkNet'e geçtim hız konusunda süper ama bu ping jitterde hiç fark olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun sunucularında bir sorun olabilir hocam farklı oyunlarda dener misin?
Halo dedi: İyidir diye TurkNet'e geçtim hız konusunda süper ama bu ping jitterde hiç fark olmadı. Genişletmek için tıkla... Oyun sunucularında bir sorun olabilir hocam farklı oyunlarda dener misin?