lengthow

Yetkin
Selam arkadaşlar,

Malum Discord engellendi ve ancak VPN gibi programlarla giriş yapabiliyoruz. Şu an Kaspersky VPN kullanıyorum ancak pingimi çok yükseltiyor. Split Tunnel yapsam da yapmasam da yükseliyor, ayrıca çoğu oyuna da giremiyorum Split Tunnel açıkken. GoodbyeDPI ve DNS değiştirme kombinasyonunu denedim ama bende işe yaramadı. WARP önerenleri çok gördüm ama onda da emin olamadım pingim ve hızım çok etkilenir mi diye. İnterneti en az şekilde etkileyen çözüm nedir?

Şimdiden teşekkürler.

Hayır. Siz bir şeyi yanlış yapıyorsunuz. GoodbyeDPI VPN gibi bir şey değil ki engellensin.
Superonline'daki DPI çok sert olduğu için sorun yaratıyor. Dediğiniz -5 yapma yöntemi işe yaradı ama GoodbyeDPI v0.2.3 çıkmadan aylar önce GoodbyeDPI v0.2.2, Superonline'da yine çalışmamaya başlamıştı. Superonline yasaklar konusunda öncü.

Hocam Exitlag'ı satın alınca VPN veya DNS olmadan giriş yapabiliyor muyuz direkt? Eğer çözüm bulamazsam deneyebilirim. Ama Superonline kullandığım için emin de olamıyorum her sağlayıcıda çalışan şeyler çalışmıyor malum.

Hocam Discord'u bağlayıp direkt kullanabilirsiniz oyunda pinginiz çıkmaz.

Keenetic modeme wireguard Kaspersky VPN kurdum. Discord iplerini modeme ekledim ve sadece Discord'a VPN üzerinden çıkış yaptırdım. Böylelikle Discord dışında her yere normal Türk Telekom ile çıkış yapıyorum.
Karmaşık görünüyor. :D

Hocam Discord'u bağlayıp direkt kullanabilirsiniz oyunda pinginiz çıkmaz.
Eğer farklı bir çözüm üretemezsem deneyeceğim. 1-2 gün daha bekleyeyim.

Sadece sesli konuşma için diyorsanız telefonunuzdan girin, olmaz mı?
İki ayrı kulaklık takmak çok rahatsız olur gibi hocam.

Maalesef, bir işe yaramadı hocam.
GoodbyeDPI kullanırken Windows ayarlarından DNS'i de değiştirmeniz gerekiyor. DNS değişmezse Superonline'da çalışmıyor. Deneme amaçlı DNS ayarınızı 90.140.14.14 ve 90.140.15.15 (AdGuard) yapın. -5 yaptıktan sonra da çalışmazsa WireGuard yöntemi çalışabilir. Ben de Superonline kullanıcısıyım. -5 olduğu zaman DNS'i de değiştrmeniz durumunda çalışması gerek.

Bence deneyin derim. Eğer ev boş ise hoparlörden konuşun direkt.
Mantıklı gelmedi hiç, hoparlör kullanamam maalesef.

GoodbyeDPI kullanırken Windows ayarlarından DNS'i de değiştirmeniz gerekiyor. DNS değişmezse Superonline'da çalışmıyor. Deneme amaçlı DNS ayarınızı 90.140.14.14 ve 90.140.15.15 (AdGuard) yapın. -5 yaptıktan sonra da çalışmazsa WireGuard yöntemi çalışabilir. Ben de Superonline kullanıcısıyım. -5 olduğu zaman DNS'i de değiştrmeniz durumunda çalışması gerek.
8.8.8.8 - 8.8.4.4 ile deniyordum ben. Dediğiniz DNS ile de deneyeyim.

Olmadı maalesef, WireGuard ile deneyeceğim akşam.

Keenetic modeme wireguard Kaspersky VPN kurdum. Discord iplerini modeme ekledim ve sadece Discord'a VPN üzerinden çıkış yaptırdım. Böylelikle Discord dışında her yere normal Türk Telekom ile çıkış yapıyorum.
Hocam nasıl yaptınız detaylı anlatabilir misiniz? Wireguard Kaspersky VPN kurulumunu yaptım. Sadece Discord'a VPN üzerinden erişim ama diğer her yere Türk Telekom üzerinden erişim kısmını yapamadım.