Nokia 6070
Becerikli
Ekran Kartı: RX 9060 XT 16 GB
Bugün MP oynarken 2 kez bilgisayar tepkisiz kalıp masaüstüne attı. Ekrandaki hatalar çıkıyor;
Driver güncel, 25.9.1 mevcut. Windows'ta ek güncelleme kısmına da AMD Display olarak bir bildirim geldi (Advanced Micro Devices, Inc. - Display - 32.0.21030.31). Onu da yükledim ancak denemedim sonrasında. Durum nedir?
Bugün MP oynarken 2 kez bilgisayar tepkisiz kalıp masaüstüne attı. Ekrandaki hatalar çıkıyor;
Driver güncel, 25.9.1 mevcut. Windows'ta ek güncelleme kısmına da AMD Display olarak bir bildirim geldi (Advanced Micro Devices, Inc. - Display - 32.0.21030.31). Onu da yükledim ancak denemedim sonrasında. Durum nedir?
- Nokia 6070
- 32.0.21030.31 bf6 directx
- Forum: Oyun Teknik Destek
Üstteki konuyla ilintili olarak AMD Cleanup Utility indirdim sürücüyü kaldırmak için daha sonrasında program "Safe Mode'da değil yeniden başlatın" gibi uyarı çıkardı tamam dedikten sonra açıldığında Windows PIN'iniz artık kullanılamıyor hatası gösteriyor. Güvenli mod seçtiğimde de aynısı oluyor. Güvenli moda ağ bağlantısıyla birlikte gir dediğimde PIN'i Ayarla'ya basınca Microsoft'un klasik oturum açma ekranı saniyelik yanıp sönüyor. Bu yüzden ne güvenli moda ne de düz Windows'a giriş yapamıyorum.
İnternet olarak Wi-Fi bağlantısı görünmüyor telefondan bağladım ancak yine masaüstüne geçemedim. Bilgisayarda çevrimiçi hesap kurulu.
Bu ağ bağlantısı sorunu ilk olarak Windows'u kurduğum zaman da olmuştu göstermiyordu kablosuz bağlantıyı.
Anakart: ASUS B650E Wi-Fi
Ağ sürücüsü: MediaTek
-----------
Gemini'ye güvenerek şuradaki kodları girdim bu sefer PIN kodunuzu girin diyor sadece altta da Oturum Aç tuşu var, basınca hiçbir tepki vermiyor.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: