Merhaba, sistemim aşağıdaki gibi. İşlemci takılırken sol alttaki pinleri görseldeki gibi yamulmuş. Garantisini aradık, 1.500-2.000 tamir ücreti var. 1.260 TL de servis ücreti varmış, bakılıyor diye. Eğer kullanıcı hatası çıkarsa böyle bir ücretlendirme oluyor dedi kadın ama çıkmazsa sadece 1.050 TL + KDV yani 1.260 TL alıyorlarmış. Bu durumda sizce garantiye mi yollayım, yeni anakart mı alayım? Açıkçası böyle bir sistemde tamir görmüş anakart kullanmak istemiyorum ama taksidini de hala ödüyorum anakartın. Taksit ile almıştım da 2.000 TL gibi aylık taksidi var. Yeni alayım desem 3.000 TL'de yenisinin taksidi tutacak. Bilmiyorum ne yapsam. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bir yere götürmekten çekindim hocam servis dışı. Neden diyecek olursanız, garanti dışı kalacak ve anakart yeni daha yani Temmuz'da almıştım, sistem topluyordum da. Kendi servisinde yaptırırsam problemsiz yaptırılır ve garantisi de devam eder ama ben bu sisteme tamirli kartı takmayı ne bileyim pek uygun bulmadım. Ne diyorsunuz bütçeyi zorlayıp yeni alsam mı?
Bir yere götürmekten çekindim hocam servis dışı. Neden diyecek olursanız, garanti dışı kalacak ve anakart yeni daha yani Temmuz'da almıştım, sistem topluyordum da. Kendi servisinde yaptırırsam problemsiz yaptırılır ve garantisi de devam eder ama ben bu sisteme tamirli kartı takmayı ne bileyim pek uygun bulmadım. Ne diyorsunuz bütçeyi zorlayıp yeni alsam mı?
İçinden uçları çıkartıp dikine şekilde yamulanları doğrultarak tamir etmekten bahsediyor sanırım. El beceriniz iyiyse basit bir düzeltme işlemi aslında denenebilir. Servise gönderecek olursanız bir ücret yansıtabilirler.
İçinden uçları çıkartıp dikine şekilde yamulanları doğrultarak tamir etmekten bahsediyor sanırım. El beceriniz iyiyse basit bir düzeltme işlemi aslında denenebilir. Servise gönderecek olursanız bir ücret yansıtabilirler.