Kizlarla erkeklerin arkadasligi eninde sonunda bir zaman birbirlerine sevgili ayarlamalariyla veya sevgili olmalariyla sonuclanir. Aristo'nun dusuncesi de boyle. O yaslarda iliskilerinizde fazla ciddi olmayin uzulursunuz.

Kızın yaptıkları = Red Flag

Senin onun sosyal medya hesaplarını kapattırmaya çalışman ilk red flag ama.
1,5 aylık sevgilinin alışkınlıklarını değiştirmeye çalışmanı tavsiye etmem. Daha uzun süreli bir ilişkiye sahip olduğunda için rahat etmiyorsa söylersin, o da ona göre davranır mantık sahibi biriyse. Ha gene kapatmak zorunda değil, kullanmaya devam etmesi gene normal olurdu.

Konu sosyal medya hesabi kullanmasi degil ki. Sosyal medya hesabinda baska erkeklerle fingirdesmesi. Dupeduz alxatmak yani. NEyini savunuyorsunuz anlamadim. Sanki sosyal medya hesabindan kedi vidfeolari izliyordu konu sahibi hesbaini kapat dedi.

Konu sosyal medya hesabi kullanmasi degil ki. Sosyal medya hesabinda baska erkeklerle fingirdesmesi. Dupeduz alxatmak yani. NEyini savunuyorsunuz anlamadim. Sanki sosyal medya hesabindan kedi vidfeolari izliyordu konu sahibi hesbaini kapat dedi.
Benim istediğim onun sosyal medya kullanmaması hatta bende kullanmayacağımı veya kullansak bile ortak hesap olarak kullanabileceğimizi söyledim, kabul etmedi. Sosyal medya konusundaki tavrımın sebebi Snapchat uygulamasındaki puanın yüksek olması, eğer kullanmamayı kabul etseydi izin verecektim.

Snapchat kullanmıyorum ancak puanının yüksek olması şimdiye kadar insanlarla çok konuştuğunu kanıtlar, şu an yaptığını kanıtlamaz değil mi? Sıfırlanmıyor herhalde aylık puanlar.

Erkeklerle fingirdeştiğini görüyorsa direkt ayrılırdı, adamın kendi yazdığını ekledim cevap olarak.

Öncelikle gerçekten sevgiliyseniz, sevgilinizin imkanı olsa sizi aldatabileceğini düşünüyorsanız o halde neden sevgilisi oldunuz? Muhtemelen 1 milyonuncu sevgilisi olabilirsiniz, eğer gerçekten sizi seviyor olsaydı başka erkeklerle görüşmezdi bu kadar basit. Engeli atın geçin.