KökBilgi

Uzman
RPI Zero 2W'de çalışan küçük bir chatbot yapmak istiyorum lakin ürünü nereden almam gerektiğini bilmiyorum. PiSugar sitesinde Türkiye'ye teslimat desen yok, Tindie veya UBuy'da da satılmıyor.
Aslına bakarsanız PiSugar ürünlerinin genel olarak Türkiye'de bir satışı yok gibi duruyor. Bu tarz bir ürünün alternatifi varsa da önerirseniz hayır demem.

1760480969230.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Rpı Zero 2W'de çalışan küçük bir chatbot yapmak istiyorum lakin ürünü nereden almam gerektiğini bilmiyorum. Pisugar sitesinde Türkiye'ye teslimat desen yok, tindie veya Ubuy'da da satılmıyor.
Aslına bakarsanız pisugar ürünlerinin genel olarak Türkiye'de bir satışı yok gibi duruyor. Bu tarz bir ürünün alternatifi varsa da önerirseniz hayır demem.

Eki Görüntüle 192737

Hocam merhaba firmanın Türkiye'de ithalatçısı yok büyük ihtimalle ben pisugar.com'a baktım şimdi teslimat kısmında ülke'yi Türkiye yapabiliyorum alternatif desen yok bende rp5 var kasa alcaktım bir youtube videosundan beğenmiştim bir tane ama türkiyede yoktu.

Hocam merhaba firmanın Türkiye'de ithalatçısı yok büyük ihtimalle ben pisugar.com'a baktım şimdi teslimat kısmında ülke'yi Türkiye yapabiliyorum alternatif desen yok bende rp5 var kasa alcaktım bir youtube videosundan beğenmiştim bir tane ama türkiyede yoktu.
Youtube yorumuna satış olacak mı diye yazmıştım gece, sonradan eklemişler anlaşılan.

Bende arıyordum ama maaliyeti gereksiz fazla oluyor. Sonuçta pisugar ürünleri pack olarak satılan cihazlar bir board alıp kendin üzerine aynı sistemin alternatifini döşeyebilirsin. Mesela waveshare ekranlar Pi için oldukça fazla varyasyonla Türkiye de satılıyor.

Peki ekranın Türkiye'ye gönderimi sağlanıyor mu? Benim de ilgimi çekti bu chatbot, hangi ürünlerin gerektiği konusunda bilgi sahibiysen öğrenmek isterim. Umarım bütçe yetiştirebilirsin sen de.
Pisugar sitesinde Türkiye gönderimini satıcıdan istediğimde açmıştı hala da açık gözüküyor. Bununla beraber zero 2w yi de beslemen için pisugar 3 ya da pisugar 2 kullanabilirsin ama kolay arızalanabilen modeller bunlar aklında bulunsun.

Bende arıyordum ama maaliyeti gereksiz fazla oluyor. Sonuçta pisugar ürünleri pack olarak satılan cihazlar bir board alıp kendin üzerine aynı sistemin alternatifini döşeyebilirsin. Mesela waveshare ekranlar Pi için oldukça fazla varyasyonla Türkiye de satılıyor.
Hazır sistem kurulmuş olması cezbetmişti açıkçası onun haricinde hala geliştiriyorlar sanırsam ben bu konuyu açtığımda sadece internete bağlı çalışıyordu şimdi pi 4 ya da pi 5 de çalışan offline modelini yapmışlar. Zamanım bol olsa sıfırdan kesin yapmaya çalışırdım.