Asily

Üstün
Makaleler
5
Yer
Karabük
Açıkçası üçünün arasında kaldım. İkisini de ikinci el alacağım. Kamera olarak iyi olursa çok daha iyi olur. Pixel 8a kamera olarak iyi ancak yakınlaştırması çok düşük. Ama canlı ve güzel de çekiyor. Pixel 8a'yı satmak zor olur mu bir de? Yani araştırdım ama her türlü üçü arasında kalıyorum. Eğer başka öneriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası üçünün arasında kaldım. İkisini de ikinci el alacağım. Kamera olarak iyi olursa çok daha iyi olur. Pixel 8a kamera olarak iyi ancak yakınlaştırması çok düşük. Ama canlı ve güzel de çekiyor. Pixel 8a'yı satmak zor olur mu bir de? Yani araştırdım ama her türlü üçü arasında kalıyorum. Eğer başka öneriniz varsa onları da söyleyebilirsiniz.

Batarya cok sorun degilse ve kamera oncelikse eski ama S22 tercih edebilirsin.
S23 FE yerine S24 FE de bakabilirsin ama S23 FE ye bütçen yetiyorsa alabilirsin. S22 ve S23 serilerinden genel olarak biraz kötü. Hem kalın çerçeve ve telefonun kendisi de kalın ve ağır.
Pixel telefonlara hiç bulaşma.

Batarya cok sorun degilse ve kamera oncelikse eski ama S22 tercih edebilirsin.
S23 FE yerine S24 FE de bakabilirsin ama S23 FE ye bütçen yetiyorsa alabilirsin. S22 ve S23 serilerinden genel olarak biraz kötü. Hem kalın çerçeve ve telefonun kendisi de kalın ve ağır.
Pixel telefonlara hiç bulaşma.
Pixel niye tercih etmemeliyim hocam? Yani bende bir telefon tavsiyesi veriyorum ancak hiç sıkıntı ile karşılaşanı görmedim. Yani eğer Türkiye’den dolayı derseniz haklısınız.

Ya aslında zaten S23FE’nin güçlü olduğunu biliyorum ama Pixel’in kamerası falan da güzel oluyor.

Canlı çekiyor yani.

S23 Fe. Direk net yani. S22 bataryası yok gibi bişey. 8A da yancısı.

Google'in goruntu islemeleri Samsung'dan daha naturel ama 8a'nin sensoru iki adaydan da kucuk ve telefoto lensi de yok. Kamera araniyorsa elerdim sahsen.

Geri kalanlar arasinda S22'nin video kalitesi de kamera paketi de S23 FE'den iyi. Ama 8 Gen 1'in dokumu de S23 FE kasasindaki 2200'den kotu, cihazin sogutmasi da kotu ve bataryasi da farkla kotu. Paneli de daha dandik. Kamera disina ciktigimizda S22'nin pek galibiyeti olmuyor. Daha premium hissettiriyor ve hissedilir kamera avantaji var sadece.

Pixel niye tercih etmemeliyim hocam? Yani bende bir telefon tavsiyesi veriyorum ancak hiç sıkıntı ile karşılaşanı görmedim. Yani eğer Türkiye'den dolayı derseniz haklısınız.

Türkiye'den dolayı. Hem satamazsınız hem sorunlar yasarsınız.

S23 FE. Direk net yani. S22 bataryası yok gibi bir şey. 8A da yancısı.

S22 kullanıyorum batarya olarak 6 saat alıyorum ortalama. Abarttıgınız kadar kötü değil.

Google'in goruntu islemeleri Samsung'dan daha naturel ama 8A'nin sensoru iki adaydan da kucuk ve telefoto lensi de yok. Kamera araniyorsa elerdim sahsen.

Geri kalanlar arasinda S22'nin video kalitesi de kamera paketi de S23 FE'den iyi. Ama 8 gen 1'in dokumu de S23 FE kasasindaki 2200'den kotu, cihazin sogutmasi da kotu ve bataryasi da farkla kotu. Paneli de daha dandik. Kamera disina ciktigimizda S22'nin pek galibiyeti olmuyor. Daha premium hissettiriyor ve hissedilir kamera avantaji var sadece.

Aynen oyle hocam. Çerçeve premium hissiyat ve kamera için şu an tercih edilir ama eski telefon artık. Eğer sadece kamerası onemliyse S22 alınır onun dısında S23 FE bütçe artarsa S24 FE.