Google uygulamalarını sistem uygulaması olarak kurabildiğiniz bir proje. Google hesabıyla giriş yapma, rehberi senkronize etme gibi temel Google işlevlerini kullanabilmenizi sağlar NikGApps. Tıpkı diğer GApps paketleri gibi. OpenGApps, mindthegapps gibi birçok paket var.

Fark, varsayılan olarak Google'dan arındırılmış, çok temiz bir şekilde geliyor olması. Siz istediğiniz GApps paketini kurarak sadece işinize yarayacak olan uygulamaları bu sayede koruyabilirsiniz. Hem telefon alanından tasarruf sağlarsınız hem de arka planda çalışan fazladan Google uygulamaları olmaz. Bu şekilde pilden de tasarruf sağlarsınız.

Hocam bu işletim siteminde mikro g iyi çalışır mı daha az sistem tüketiyor?
Not: Zaten oynadım oyunları APK indireceğim.(oyunlar kendi sunucusu üzerinden güncelleme ve kurma yapıyor)

Evde şu an uyan Note 8 var ona geçmeyi düşünüyorum. Custom ROM atmaya değer mi?

Custom ROM at, Tofaş'tan Ferrari'ye binersin.

En iyi 4 UI;

(Sıralama yok)

-PixelExp
-One UI.
-MagicOS
-Xperia UI.

Telefon alırken bu üçünden vazgeçmiyeceksiniz. MIUI, HyperOS vb. salak saçma Android versiyonları ile uğraşmayın.

Custom ROM at, Tofaş'tan Ferrari'ye binersin.

En iyi 4 UI;

(Sıralama yok)

-Pixelexp
-One UI.
-Magicos
-Xperia UI.

Telefon alırken bu üçünden vazgeçmeyeceksiniz. MIUI, HyperOS vb. salak saçma Android versiyonları ile uğraşmayın.

One UI bence kötü, ben de kurtardım. Görüntü güzel ama sistemi hortumluyor, telefon ara yüzde kasıyor. O yüzden Note 8'e geçtim.