Piyano üstüne yapıştırmak için post-it önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Deniz744
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 1
  • Görüntüleme Görüntüleme 63
  • Etiketler Etiketler
    önerisi

Deniz744 27

Başarılı
Öyle kalpli pembe sarı post it falan istemiyorum, üstüne kendim yazı yazabileceğim piyanonun üstüne yapıştırabileceğim bir şey arıyorum, notaları yazacağım fakat eski düzende, o yüzden hazır yazılmışlardan almıyorum.
Çok pahalı da olmazsa iyi olur, 1800'lük bir şey var fakat benim için çok. Piyanom 61 tuşlu, her tuşuna yapıştıracağım üstler dahil.

Benim gibi post-it arayan varsa bunu aldım gayet iyi.
Notaları siyah dışı bir kalemle yazarsanız görünüyor, boyutu fena değil.

Benim gibi post-it arayan varsa bunu aldım gayet iyi.
Notaları siyah dışı bir kalemle yazarsanız görünüyor, boyutu fena değil.

Son düzenleme:
  • 61 tuşlu piyanonuz için her tuşa uyum sağlayacak şekilde notlar yazabileceğiniz, yapıştırılabilir not kağıtları arıyorsunuz.
  • Belirttiğiniz gibi kalpli, renkli veya hazır yazılmış notlar istemiyorsanız, düz siyah veya beyaz yapışkanlı not kağıtları tercih edebilirsiniz.
  • Piyano tuşlarının üstüne yapıştırmak için uygun boyutlarda not kağıtları seçmeye özen gösterin; bu, notların yüzeyinden düşmemesi için önemlidir.
  • Opak (şeffaf olmayan) ve düzgün bir yüzeye sahip not kağıtları seçerseniz, üstlerine not yazmak daha kolay olacaktır.
  • Notlarınızı yazmak için beyaz veya açık renk bir kalem kullanarak görünürlüklerini artırabilirsiniz.
  • Fiyatta tasarruf etmek için yerel kırtasiyeleri veya online platformları kontrol edebilir, indirimli veya toptan satış seçeneklerini değerlendirebilirsiniz.

Eğer daha fazla bilgiye ihtiyacınız olursa, benimle iletişime geçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…