Bu termal pad denen şey GPU sıcaklığını değil de VRAM sıcaklığını mı düşürüyor hocam ? Öyle dediler de bana. Yani ekran kartının içindeki vram'lere konuyor sanırım ve gpu sıcaklığıyla alakalı değil diye söylediler. Saolun bu arada link için.

Bu termal pad denen şey GPU sıcaklığını değil de VRAM sıcaklığını mı düşürüyor hocam? Öyle dediler de bana. Yani ekran kartının içindeki VRAM'lere konuyor sanırım ve GPU sıcaklığıyla alakalı değil diye söylediler. Sağ olun bu arada link için.

Faz değişimli pad hocam bu çipin üstüne uygulanır, ısındığında erir soğuyunca katılaşır pump out yaşaman en aza iner. Termal pad formunu bozmaz.

Faz değişimli pad hocam bu çipin üstüne uygulanır, ısındığında erir soğuyunca katılaşır pump out yaşaman en aza iner. Termal pad formunu bozmaz.
Ha tamam şimdi anladım saolun. Bu arada attığınız ürün yurtdışı ürünü hocam. Yurtdışından şu sıralar bir şey alamam maalesef. Çünkü şehir dışına gitme durumum var. Şuan bana acil bir çözüm lazım.

Bir de şey dediler farklı forumda , termal pad yerine PTM macun al dediler. Bu sizin attığınız faz değişimli pad denilen şey PTM macun mu oluyor ?

Ya kusura bakmayın gerçekten bu konularda bilgim sıfır. Yoruyorsam sizi hakkınızı helal edin.

Ha tamam şimdi anladım sağ olun. Bu arada attığınız ürün yurt dışı ürünü hocam. Yurt dışından şu sıralar bir şey alamam maalesef. Çünkü şehir dışına gitme durumum var. Şu an bana acil bir çözüm lazım.

Bir de şey dediler farklı forumda, termal pad yerine PTM macun al dediler. Bu sizin attığınız faz değişimli pad denilen şey PTM macun mu oluyor?

Ya kusura bakmayın gerçekten bu konularda bilgim sıfır. Yoruyorsam sizi hakkınızı helal edin.

Evet attığım şey PTM. TR'de bundan yok olan bir tane var karaborsada şu an. TF7 4-5 ay idare edeceği söyleniyor fakat 6 ayı geçmesine rağmen pump out yaşamadım.

Evet attığım şey PTM. TR'de bundan yok olan bir tane var karaborsada şu an. TF7 4-5 ay idare edeceği söyleniyor fakat 6 ayı geçmesine rağmen pump out yaşamadım.
O halde ben aliexpress'teki PTM'ye bakayim. Sipariş geçeyim. O gelene kadar da idarelik olarak macun süreyim. Siz TF7 dediniz de ben şunu çok duydum çevremde. Bunu alsam olur mu sizce ?

Fazla akışkan, önermiyorum. Hem hydronaut hem de Kryonaut pump outa çok meyilli.
Tamam o halde size güvenerekten TF7 alayim idareten. Bu arada PTM sipariş geçecem de boyut olarak hangisini seçmeliyim ? Bir de bu PTM olan gelince TF7'yi sürdüğüm için o kısmı temizleyip bunu uygulucam dimi ?

Tamam o halde size güvenerekten TF7 alayim idareten. Bu arada PTM sipariş geçecem de boyut olarak hangisini seçmeliyim ? Bir de bu PTM olan gelince TF7'yi sürdüğüm için o kısmı temizleyip bunu uygulucam dimi ?

Evet ptm gelince elimizdekini silip uygulayın. Boyut size kalmış, ne kadar ihtiyaç varsa.