Bu YKS de çıkacak bir soru değil msüdede çıkmaz ancak MSÜ mülakatlarında çıkan türde bir soru belki onun için hazırlanmıştır kitap.
Kusura bakma ama kardesim sen sinava girdiginde baraji gecebilecegini hic sanmiyorum. Gayet acik bir sekilde destek var o soruda. MSU mulakatlarinda oyle soru mu sorulur. xD

Kusura bakma ama kardesim sen sinava girdiginde baraji gecebilecegini hiç sanmiyorum. Gayet acik bir sekilde destek var o soruda. MSÜ mulakatlarinda oyle soru mu sorulur. xD.

Evet üslubu yanlış ve bence de soruyu hazırlayan tutuklanmalı ama alakası yok MSÜ mülakatlarında çıkan soruları bilsen neymiş bunlar dersin bilmeden konuşma hocam komik oluyor.

Evet üslubu yanlış ve bence de soruyu hazırlayan tutuklanmalı ama alakası yok MSÜ mülakatlarında çıkan soruları bilsen neymiş bunlar dersin bilmeden konuşma hocam komik oluyor.
Ulkenin durumu ve dusmanlarin amaclariyla ile ilgili soru illaki sorulur. Burada paylasilan soru gibi sempatizan sekilde sorulamaz.

Evet aynı şeyden bahsediyorum PKK ile alakalı soru olacak tabi ki ama böyle olduğunu nereden çıkarmış komik.