Makaleler
62
Yer
Amerika Birleşik Devletleri
Örnek olarak; yarın saat 12:00 için “X” konusunu planlı şekilde oluşturdum. Ardından "X" konusunu planladıktan 2 dakika sonra yine yarın saat 12:30 için “Y” konusunu planlamak istediğimde, sistem normal konu açıyormuşum gibi 20 dakika bekleme süresi koymamalı. Kısacası, bir planlı konu önceki planlı konudan en az 20-30 dakika sonrasına ayarlanıyorsa konu oluştururken bekleme süresi uygulanmamalı. Bu sayede tek seferde ve kısa sürede birden fazla planlı konu daha rahat oluşturulabilir. Ama tabii buna en fazla 5 konu olarak vs. limit konulabilir. Bir de en az 20-30 dakika sonrasına planlı konu açtıktan sonra normal bir konu açmak istediğimizde de yine 20 dakika beklemesek iyi olur. Umarım anlaşılmıştır demek istediğim.

Mantıklı ama kötü niyetli bir üye çok kez konu oluşturarak spam yaratabilir. Burada konuların yayınlanmasından bahsetmiyorum konuların beklemesi içinde geçerli bir üyenin iyi niyetli şekilde 2 - 3 konu açması ile kötü niyetli bir üyenin 20 konu planlaması ve bunun istekte (moderatör onay kısmı) kalması siteyi ister istemez yavaşlatır.

Up'ladım bu arada yapılabilir ama kötü kullanıma açık, belki planlı konularda süre düşürülebilir.

Mantıklı ama kötü niyetli bir üye çok kez konu oluşturarak spam yaratabilir. Burada konuların yayınlanmasından bahsetmiyorum konuların beklemesi içinde geçerli bir üyenin iyi niyetli şekilde 2 - 3 konu açması ile kötü niyetli bir üyenin 20 konu planlaması ve bunun istekte (moderatör onay kısmı) kalması siteyi ister istemez yavaşlatır.

Up'ladım bu arada yapılabilir ama kötü kullanıma açık, belki planlı konularda süre düşürülebilir.
Dediğim gibi, en fazla 5 ile sınırlandırılabilir. Planlanan konular bile zaten ilk onay aşamasından geçiyor.