Ethereal Librium

Başarılı
Ck Akdeniz firmasının akşam 22.00 sularında yaptığı habersiz anlık elektrik kesintisi sonrası sistemim hasar gördü. 6-7 kez elektriği kesip açtılar. Akım korumalı priz ve diğer önlemlere rağmen maalesef hasar mevcut. Bilgisayar kendini 4-5 kere yeniden başlattı ve tekrar açılmadı. Ardından anakartta GPU ve CPU ışığı kırmızı yanmaya başladı. Monitöre görüntü gelmiyor. Ekran kartı boştayken dahi demir koruma plakası inanılmaz derecede ısınıyor. Ramleri çıkarıp taktım görüntü gelir gibi oldu fakat mavi ekran veriyor. Yedek ekran kartımı taktım ona da görüntü gelmiyor. Hasar tespitini tam olarak nasıl yapar ve zararımı firmadan nasıl tazmin ederim, yardıma ihtiyacım var.

Elektrik firmalarının plansız şekilde elektriği kestiklerine şahit olmadım. Genelde bir hafta öncesinden web sitesinde duyurarak hangi mahallelerde kesileceği hakkında bilgi verilir. Olası trafo patlaması, trafo yanması, kablo kopması gibi durumlarda haklılık payınız kabul edilebilir. Plansız kestiklerinden net olarak eminseniz hasarınızı karşılamaları için gerekli mercilere başvurabilirsiniz.

Artı -4 Eksi
Elektrik firmalarının plansız şekilde elektriği kestiklerine şahit olmadım. Genelde bir hafta öncesinden web sitesinde duyurarak hangi mahallelerde kesileceği hakkında bilgi verilir. Olası trafo patlaması, trafo yanması, kablo kopması gibi durumlarda haklılık payınız kabul edilebilir. Plansız kestiklerinden net olarak eminseniz hasarınızı karşılamaları için gerekli mercilere başvurabilirsiniz.

186 üzerinden görüştüm anlık olarak kestiklerini bildirdiler.