Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

acerate.lobbies2

Başarılı
Makaleler
1
Merhaba. Ara sıra yaşadığım ve çok can sıkıcı bir sorundur kendileri. Bununla ilgili birçok çözüm önerisi internette mevcut. Lakin ben de hiçbirisi işe yaramamıştı. Bu sorun için rastgele denerken ben de işe yarayan bir çözüm önerisini paylaşmak istiyorum. Belki ileride en azından herkeste olmasa bile birkaç kişinin işe yarar amacıyla.

Her neyse konuya geçelim. Çoğu durumda bu hatanın sebebi VPN gibi şeylerin kullanılmasından kaynaklı olsa da çözümü de saçma bir şekilde yine bununla sağlanıyor. Sorunu çözmek için herhangi bir VPN ile lokasyonu da Türkiye şeklinde ayarlayıp satın almayı bir de öyle deneyebilirsiniz. Ben bu şekilde sorunu çözebilmiştim. Fakat her VPN'nin Türkiye konumu fiziksel olarak Türkiye'de olmayabiliyor. Örneğin Express VPN ile denediğimde bu hatayı yine almıştım. Kaspersky VPN'nin Türkiye konumu ile denediğimde ise sorunu çözmüştü.

Bu hatayı alan arkadaşlar bu çözüm önerisini deneyip, aldıkları sonuçları paylaşırlar ise genelleyebileceğimiz bir çözüm önerisi mi diye de varsayımda bulunabiliriz. İyi Sosyaller!

VPN ile alakalı evet. Ben de CloudFlare Warp kullanırken bu sorunu yaşamış hatta sorunun bu yüzden olduğunu düşünmeyip Google One ile iletişime geçip soluğu Play Store desteğinde almıştım. Kolayca Play Hizmetleri ve Play Store uygulamalarını VPN sağlayıcınızın ayarlarından deaktif edin ki VPN onların trafiğini yönlendirmesin.

VPN ile alakalı evet. Ben de CloudFlare Warp kullanırken bu sorunu yaşamış hatta sorunun bu yüzden olduğunu düşünmeyip Google One ile iletişime geçip soluğu Play Store desteğinde almıştım. Kolayca Play Hizmetleri ve Play Store uygulamalarını VPN sağlayıcınızın ayarlarından deaktif edin ki VPN onların trafiğini yönlendirmesin.
Sorunun genelde VPN'den kaynaklandığını biliyorum. Benim üzerinde durduğum konu ise şaşırtıcı şekilde sorunun da yine VPN ile çözülmesi oldu. Belki başkalarını da derman olur diye paylaşmak istedim konuyu.