melo3803

Uzman
Cihazım Xiaomi Redmi Note 9S (miatoll). Project Pixelage 2.8 kullanıyordum. ROM'la gelen Kinesis r7.0 kernelini yenisiyle (Telegram'da buldum eski boot ve dtbo partlarının yedeği var.) güncelledim ve Play Integrity bozuldu. Önceden Tricky Store ve Play Integrity fix modülü ile yapmıştım fakat önceki yöntemi denediğimde şimdi geçerli keybox bulunamadı hatası veriyor. Yapabileceğim bir çözüm var mı yoksa baştan direkt testi geçen bir ROM'a geçiş mi yapayım. (Yüklü modül listesi resimlerde.)

Screenshot_20250708-215506_me.weishu.kernelsu.webp

Screenshot_20250708-215515_me.weishu.kernelsu.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazım Xiaomi Redmi Note 9S (miatoll). Project Pixelage 2.8 kullanıyordum. ROM'la gelen Kinesis r7.0 kernelini yenisiyle (Telegram'da buldum eski boot ve dtbo partlarının yedeği var.) güncelledim ve Play Integrity bozuldu. Önceden Tricky Store ve Play Integrity fix modülü ile yapmıştım fakat önceki yöntemi denediğimde şimdi geçerli keybox bulunamadı hatası veriyor. Yapabileceğim bir çözüm var mı yoksa baştan direkt testi geçen bir ROM'a geçiş mi yapayım. (Yüklü modül listesi resimlerde.)

Eki Görüntüle 161690
Eki Görüntüle 161691
"Play Integrity" hatası için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

1. Play Integrity Modüllerini Güncelleyin:
- Yüklü modüllerinizi (Play Integrity Fix, Tricky Store) en son sürümlerine güncelleyin. Eski sürümler yeni güncellemelerle uyumsuz olabilir.

2. Modül Ayarlarını Kontrol Edin:
- "Tricky Store" ve "Play Integrity Fix" ayarlarını kontrol edin. Gerekirse manuel olarak hedef dosyayı güncelleyin.

3. Temiz Kurulum Yapın:
- Sorun devam ederse, bu modülleri kaldırın, cihazınızı yeniden başlatın ve tekrar yükleyin.

4. Kernel Değişikliği:
- Yeni kernel kullanımı bazen "Play Integrity" ile uyumsuzluk yaratabilir. Kullandığınız kernel'i eski sürümle değiştirmeyi deneyin.

5. ROM Geçişi:
- Eğer yukarıdaki adımlar işe yaramazsa, testleri geçen bir ROM'a geçiş yapmanız daha pratik olabilir.

6. Yedeğinizi Kontrol Edin:
- Eski boot ve dtbo yedeklerinizi geri yüklemeyi de düşünebilirsiniz.

Herhangi bir aşamada sorun yaşarsanız, daha fazla teknik detay sağlayarak destek alabilirsiniz.