Benim favorilerim Pop Out, Radar, Rather Lie, Trim (Future feci), Walk, Twim Trim (Uzi dokturmus.), We Need All Da Vibes (Thug feci burada da.) ve Cocaine Nose olurdu herhalde. Pop Out ve Radar ikilisinden cikamiyorum ozellikle. Crush da guzel parca ve kesiti ile ciddi hype yakalamisti ama sarkinin cogunda sadece beat ya da adlib'ler var, biraz daha doldurulabilirmis. Evil J0rdan, K Pop (Ketamine) ve HBA'yi (H00dbyair) daha once Instagram'dan yayinlamisti zaten. Evil J0rdan'in yeni hali guzel olmus ama H00dbyair'e gereksiz drum'lar vs. eklenmis. Sahsen zerre gerek yoktu ve sarkiyi uzatmaya calismislar gibi cunku pes pese gelen verse'ler ayrilmis. Bu sorun degil ama drum'lar bence sarkinin havasini kacirmis epey. Ketamine'e cok dokunmamis gibi. Pop Out da sizdirilmisti ama kalitesi epey dusuktu. Asiri underrated oldugunu dusunuyorum. Yuksek kalite ile ilac oldu yaraya. Uzi ile Carti'yi seneler sonra ayni kayitta gorecegimize sevinecekken birlikte olduklari sarkilarin ne kadar kisa oldugunu fark edince uzuldum. 10 dakika oturup kayit alip fanlar sevinsin diye cikmislar gibi ama guzel verse'ler begendim. Son olarak da; 2024, Backr00ms, Different Day ve Play This gibi sarkilari cope mi attigini merak ediyorum. Cunku ikisi YouTube'da geri kalani da sadece Instagram'da var. Keske Ken Carson ya da Destroy'a da bir feat verseymis, aciyorum cocuklara.
Ovulecek taraflari ise alt yapilar gercekten cok iyi. Alt yapilarda Kanye, Wheezy, F1lthy vs Metro gibi produktor devler yer almis. Beat'i kotu olmus dedigim tek sarki bile hatirlamiyorum, alt yapilar harbiden cok iyi. Carti yine album boyunca en az 3 tane farkli vokal kullanmis. Guzel cesitlilik katmis, en sevdigim yanlarindan birisi vokalini enstruman gibi kullanabilmesi. Feat kadrosunun genisligini de ovmek lazim. Travis Scott, Future, Thug, Uzi vs. Kendrick Lamar'dan cok haz etmedigim icin yorum yapmayacagim, iki feat'ini de eklemedim zaten, sonuncusu guzeldi

Kanye'm gibi dusunuyorum diyelim:
Her turlu cogu kisiye hitap edecek bir kadroyu topladigi kesin. Backd00r sarkisinda beat'teki ses de SZA'nin vokalleriymis sanirim. Yanlis gormediysem produksiyonunu da Kanye yapmis. Arara deliriyor falan ama hangi sample'i nasil kullanacagini cok iyi biliyor, manyak bir kafa var adamda.
Hepsini dinlemis olarak, Whole Lotta Red daha iyiydi diyip bombayi birakip gidiyorum. Hit olma potansiyeli yuksek sarki sayisi cok daha fazlaydi. Ama WLR'nin de degeri seneler sonra anlasildi. Kim bilir, belki yine R yaparim.