PlayStation 2 alınır mı?

Josuke Higashikata

Çalışkan
Selam. Öncelikle bu aralar oyun oynama isteğim yerlerde. Piyasadaki neredeyse tüm oyunları bitirdim ya da oynadım. Şu an Metro Exodus oynuyorum ama işkence gibi geliyor. Ben de farklılık olur diye PS2 baktım ve önüme güzel bir PS2 çıktı. İçinde 60 PS2 oyunu yüklü ve daha fazlasını da siteden yükleyebiliyorsun. Eski oyunları PS2 ile bitirmek eğlenceli olur diye düşünüyorum. Mesela Silent Hill 2’nin orijinalini merak ediyorum, remake’ini bitirmiş olsam da. Bu konuda fikirleriniz nelerdir?

Satılan ürünün fiyatı önemli hocam. Hem de araştırın ve güven veriyorsa anca öyle satın alın derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.000 TL'ye satıyor. Galiba dönüştürücüsü de vardı, kırık bile olsa dolu sonuçta.

Bence birkaç ilan daha bulun ve karşılaştırın. Arasında en temizi olanı ve güven vereni seçin derim. Direkt alırsanız pişman olma şansınız da var, umarım memnun kalırsınız.

Bence birkaç ilan daha bulun ve karşılaştırın arasında en temizi olanı ve güven vereni seçin derim direkt alırsanız pişman olma şansınızda var umarım memnun kalırsınız.

O yapılır onda sorunum yok da eğlenceli olur mu onu düşünüyorum. Şu an hiçbir oyuna 5 dk giresim bile yok çünkü.

Bence PSP al. Eglence faktoru daha iyi, hem de hareket halinde oyun oynamak mukemmel. PS2'de iyi ama kolun kablolu olmasi biraz sinir bozucu. Her neyse PSP oneririm. Silent Hil: 1, Origins ve Shattered Memories bulunuyor. Ayrica Manhunt 2'yi de oneririm.

Yapabileceğin en iyi şey olur, yapmış birisi olarak söylüyorum.

Bu iki sene içerisinde hem PS2 kullandım, hem PS3 kullandım. Özellikle PS2'de çok efsane oyunlar oynadım diyebilirim.

Fiyat farkı çok. Elimde 2.500 TL civarı olduğundan alamam ama bir ara düşünüyorum.

Fiyat farkı çok. Elimde 2.500 TL civarı olduğundan alamam ama bir ara düşünüyorum.
2.500'e PSP bulursun full set. Fakat CD yeri arizali olacaktir muhtemelen. Zaten oyunlari Memory Stick'den oynayacagindan dolayi ihtiyacin yok. Benim bildigim bir satici var. Pazarlikla bunu alabilirsin. İade kabul etmiyorum yazmis fakat hurda urun satmiyor. Oyunlari hafiza kartina atip oynarsin.

Koleksiyoncu değilseniz almaya değmez. Emulatör kullanın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…