Genel Markalar Ezg USB to PS2 PS3 PC Bilgisayar Oyun Kolu Çevirici Dönüştürücü 5023 Ezsnshop 1065757 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Genel Markalar Ezg USB to PS2 PS3 PC Bilgisayar Oyun Kolu Çevirici Dönüştürücü 5023 Ezsnshop 1065757 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
(bkz: uzak durulması gereken online satış mağazaları) n11, gg, hb gibi pek çok yerde satış yapan, müşteri memnuniyetini adana genelevinden ibaret sanan firma.
eksisozluk.com
Memnun kalmayabilirsin ama ürünün eline ulaşır. Dedikleri gibi 20-100 lira daha fazla ver Amazon'dan al. Ben öyle yapıyorum her şeyi Amazon'dan alırım.
Ama her site de Amazon olamıyor. 15 bin liralık bir şeyi yine biraz daha fazla para verir Amazon'dan alırsın. Böyle bir şey için sıkıntı yaşamazsın zaten.
Ama her site de Amazon olamıyor. 15 bin liralık bir şeyi yine biraz daha fazla para verir Amazon'dan alırsın. Böyle bir şey için sıkıntı yaşamazsın zaten.
Bu ürün zaten bozuldu bozulacak bir ürün, eli kulağında yani. Değmez bu tür ürünler için bana kalırsa. Ki satıcı Amazon değil ise pek bir farkı kalmıyor bu işin. Ürün iadeleri yine satıcıya gidiyor falan işte. Uzun iş.