Art The Clown

Üstün
Arkadaşlar merhaba,

Yapay zekaya sorduğumda yüksek hızlı USB kullanırsan oyun donma kasma yapar diyor. Düşük hızlı kullanman gerekiyor USB üzerinden oynamak için dedi. Bu ne kadar doğru? PS2 yüksek USB hızına yetişemez donar oyun diyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB'den oynayacağına PC'den oynaman daha mantıklı değil mi? PS2'nin nostalji hissini veren en önemli unsur CD ile oynamak. Bir konunda CD'ye PS2 oyunu basacağını söylüyordun. Ayrıca yapay zeka yine her zamanki gibi çuvallamış. Kingston marka hızlı bir USB Bellek kullanıyordu arkadaşım ve hiç donma kasma yapmıyordu. Yani sorunun kısa cevabı sorun olmaz. Donma kasma yapmaz.

USB'den oynayacağına PC'den oynaman daha mantıklı değil mi? PS2'nin nostalji hissini veren en önemli unsur CD ile oynamak. Bir konunda CD'ye PS2 oyunu basacağını söylüyordun. Ayrıca yapay zeka yine her zamanki gibi çuvallamış. Kingston marka hızlı bir USB Bellek kullanıyordu arkadaşım ve hiç donma kasma yapmıyordu. Yani sorunun kısa cevabı sorun olmaz. Donma kasma yapmaz.
Aynen hocam öyle diyordum, ancak lenste sorun çıktı, bir süre 10-15 dakika oyunu oynatıyor sonra okumayı bırakıyor, o yüzden CD işini devreden çıkardım.

PS2'nin USB protokolu USB 1.1, bu da 12 Mbps'lik -oldukca yavas- bir aktarim hizina tekabul ediyor. Makinenin lensine zarar vermeden ve DVD'ye masraf etmeden oynamak istiyorum diyorsan (oyunlar zaten abandonware oldugu icin yaziyorum) da makinen slim ise arkasindaki Ethernet portunu kullanarak oynayabilirsin. SMB sunucusu acman gerekli bunun icin de bilgisayardan.

Gow, Gran Turismo falan oynamıştım USB ile, oyun içinde öyle kasma yapmıyor ama yükleme ekranları CD'ye göre uzun.