Neden hocam?
PS3'ü daha yüksek fiyatlara satıyorlar hatta. Bu konudaki fiyat olması gerekene oldukça yakın.
İyi fiyat derim ben.
Yok, 1888 olsun o.Gayet iyi fiyata almışsın. 1999 TL'ye senden alabilirim.
Neden hocam?
Yok, 1888 olsun o.Gayet iyi fiyata almışsın. 1999 TL'ye senden alabilirim.
Sağolun.
Xbox tercih etmiyorum alt modeller piyasa çok iyi değil
Hocam piyasaya göre uygun olabilir ancak cihaz çok yaşlı olduğu için diyorum. Aynı fiyata hemde daha yüksek güçte bir PC mesela çok daha mantıklı olmaz mı?Neden hocam?
PS3'ü daha yüksek fiyatlara satıyorlar hatta. Bu konudaki fiyat olması gerekene oldukça yakın.
İyi fiyat derim ben.
Yok, 1888 olsun o.
2000 liraya ne PC'si kanka?Hocam piyasaya göre uygun olabilir ancak cihaz çok yaşlı olduğu için diyorum. Aynı fiyata hemde daha yüksek güçte bir PC mesela çok daha mantıklı olmaz mı?
Mesela i5 4460 + GTX 750 Ti ile geçen toplayıp ufak 1K civarı kar ile sattığım kanka.
Mesela i5 4460 + GTX 750 Ti ile geçen toplayıp ufak 1K civarı kar ile sattığım kanka.
i5-4460'ın piyasası 500 TL civarında ayrıca en ucuz GTX 750 Ti da 800-900 civarında, 600 liraya da anakart, kasa, SSD ve bomba gibi bir Everest PSU alıyoruz herhalde. Monitör de gökten iniyor, klavye fareyi de çöpten buluyoruz.Mesela i5 4460 + GTX 750 Ti ile geçen toplayıp ufak 1K civarı kar ile sattığım kanka.