mete01 65

Üstün
Arkadaşlar selam. Bir mutluluğumu paylaşmak istedim. Yıllardır istediğim PlayStation 5'i sonunda aldım. Çift kol aldım. Ufak tefek hasarları var tabii ama umurumda değil. Fat kasa CFI-1116B modeli. Kutulu. Sonunda üniversite bittiği için aldım. Bilgisayarda ve Xbox'ta oynamıştım tabii ama gözüm hep bunda idi. Çok sessiz çalışıyor, ısınma yapmıyor. Satın aldığım arkadaş çok iyi bakmış, içinde oyunlarla verdi, hesabı da kendi mailine geçirtti. Astrobot, Horizon Zero Dawn, RDR2, Mortal Kombat, FC26 yükledim. Hemen de PS Deluxe aldım. Umarım isteyen herkesin de olur.

Hayırlı olsun, umarım oynarken her anında keyif alırsınız. Fakat slim model daha iyi olmaz mıydı? Sadece fikir amaçlı.

Hayırlı olsun, iyi oyunlar :)

En büyük Sony fanı olarak tebrik ederim...

Teşekkür ediyorum.😁

Hayırlı olsun, umarım oynarken her anında keyif alırsınız. Fakat Slim model daha iyi olmaz mıydı? Sadece fikir amaçlı.

Hocam uygun fiyat olduğu için bunu aldım. Slim'ler 28'den başlıyor tek kolluları. Ben bunu çift kol ve oyunlar dahil(RDR2, astrobot, mortal combat 11, FC26, wee26, UFC26, EA Play 10 ay, ve birkaç oyun) 23e aldım.