F Friedhelm Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 61 Beğeniler 8 12 Mart 2025 #1 Daha önce alan veya konu hakkında bilgisi olan birisi yanıtlarsa sevinirim. Güvenilir midir? Bir sıkıntı çıkabilir mi? Site güvenilir mi? Fiyatı 20.5k link:Sony PlayStation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) - incehesap.com Son düzenleyen: Moderatör: 12 Mart 2025
Daha önce alan veya konu hakkında bilgisi olan birisi yanıtlarsa sevinirim. Güvenilir midir? Bir sıkıntı çıkabilir mi? Site güvenilir mi? Fiyatı 20.5k link:Sony PlayStation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) - incehesap.com
mefosane Uzman Katılım 28 Aralık 2024 Mesajlar 218 Beğeniler 92 12 Mart 2025 #2 Site güvenilir evet daha önce alışveriş de yaptım bilmeyen de çok azdır burada.
KS KS F Friedhelm Başarılı Katılım 28 Aralık 2023 Mesajlar 61 Beğeniler 8 15 Mart 2025 #4 Friedhelm dedi: Daha önce alan veya konu hakkında bilgisi olan birisi yanıtlarsa sevinirim. Güvenilir midir? Bir sıkıntı çıkabilir mi? Site güvenilir mi? Fiyatı 20.5k link:Sony PlayStation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bende çok ürün aldım tek merak ettiğim PS5 Slim içinde aynı güvenilir durum geçerli midir? İhtalatçı garanti ne demek oluyor? Bilen birisi yanıtlayabilir mi? Son düzenleme: 15 Mart 2025
Friedhelm dedi: Daha önce alan veya konu hakkında bilgisi olan birisi yanıtlarsa sevinirim. Güvenilir midir? Bir sıkıntı çıkabilir mi? Site güvenilir mi? Fiyatı 20.5k link:Sony PlayStation 5 Slim Digital Sürüm Oyun Konsolu (İthalatçı Garantili) - incehesap.com Genişletmek için tıkla... Bende çok ürün aldım tek merak ettiğim PS5 Slim içinde aynı güvenilir durum geçerli midir? İhtalatçı garanti ne demek oluyor? Bilen birisi yanıtlayabilir mi?