PlayStation 5 vs Bilgisayar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadermahkumu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 900
  • Etiketler Etiketler
    ps5
Belirtmeyi unutmuşum. Bir andan da günlük işleri halledebilirsin bilgisayarda.

O fiyat farkı için oyun konsoluna düşmeye değmez. Kaldı ki oyunları aboneliği derken yine 40'a çıkar PS5.

PS'ye özel çıkan oyunlar da kısa bir süre sonra PC'ye daha kaliteli grafiklerle geliyorlar. Oyun konsollarında onlara özel optimizasyonlu grafik ayarları olurken bilgisayarlarda daha üstün grafik ayarları bulunuyor.

Hocam şimdi şöyle bir durumda var ben zaten atıyorum bi resident evil 8 bi far cry 5 ya da cyberpunk gibi oyunları bilgisayarımda oynadım ve hala oynayabiliyorum. Benim olayım ps de the last of us 2 oynamak fc26 oynamak veya spider man oynamak zaten.

Bunları bilgisayarda da oynayabilirsin. İstersen korsan yöntemle ücretsiz ister paralı bir şekilde Steam'den.

PS oyunları PC'de de var ve gelmeye devam ediyor. Ona göre de düşünün.

Görüntü kalitesi, performans açısından bilgisayar her türlü avantajlı olur. Ki bir süre sonra yükseltme yapabildiğini de düşünürsek zamanla her oyunu oynayabilirsin aslında.

Bunları bilgisayarda da oynayabilirsin. İstersen korsan yöntemle ücretsiz ister paralı bir şekilde Steam'den.
Oynayabili ama r PC'yi zorlayanlar oyunlar bunlar TLOU 1 oynuyorum laptop ısındı mı kendini kapatıyor Ps o özel yunları için Ps 5 daha mantıklı bence .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…