Detaylar
Kim cevapladı?Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Belirtmeyi unutmuşum. Bir andan da günlük işleri halledebilirsin bilgisayarda.Şimdi Playsation alırsan oyunlar pahalı olacak. Korsan oynamak istiyorsan ya kırık bir tane alacaksın veya birkaç yıl çevrimdışı tutacaksın aynı sürümde kalacak ve o sürümün kırılmasını bekleyeceksin. Bilgisayarda ise paran yoksa korsan oynayabilirsin. 100'lerde emulatörlere erişebilirsin. İstersen kendinde satın alabilirsin oyunları. Sana kalmış.
Hocam şimdi şöyle bir şey var ben elimdeki pc ile oyun dışı işlerimi hallediyorum. Ps plus aboneliğine baktım yıllık 3600 TL. Hali hazırda benim dolu bir steam kütüphanem de var ama ps almak pc toplamaya göre daha ucuza geliyor pc toplamsam 40 bandına çıkabilirim. Ps alsam bu fiyat 32 bandına filan geliyor.
O fiyat farkı için oyun konsoluna düşmeye değmez. Kaldı ki oyunları aboneliği derken yine 40'a çıkar PS5.
PS'ye özel çıkan oyunlar da kısa bir süre sonra PC'ye daha kaliteli grafiklerle geliyorlar. Oyun konsollarında onlara özel optimizasyonlu grafik ayarları olurken bilgisayarlarda daha üstün grafik ayarları bulunuyor.
Kadermahkumu
Uzman
Hocam şimdi şöyle bir durumda var ben zaten atıyorum bi resident evil 8 bi far cry 5 ya da cyberpunk gibi oyunları bilgisayarımda oynadım ve hala oynayabiliyorum. Benim olayım ps de the last of us 2 oynamak fc26 oynamak veya spider man oynamak zaten.Şimdi Playsation alırsan oyunlar pahalı olacak. Korsan oynamak istiyorsan ya kırık bir tane alacaksın veya birkaç yıl çevrimdışı tutacaksın aynı sürümde kalacak ve o sürümün kırılmasını bekleyeceksin. Bilgisayarda ise paran yoksa korsan oynayabilirsin. 100'lerde emulatörlere erişebilirsin. İstersen kendinde satın alabilirsin oyunları. Sana kalmış.
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Bunları bilgisayarda da oynayabilirsin. İstersen korsan yöntemle ücretsiz ister paralı bir şekilde Steam'den.Hocam şimdi şöyle bir durumda var ben zaten atıyorum bi resident evil 8 bi far cry 5 ya da cyberpunk gibi oyunları bilgisayarımda oynadım ve hala oynayabiliyorum. Benim olayım ps de the last of us 2 oynamak fc26 oynamak veya spider man oynamak zaten.
temmuzhd
Uzman
PS oyunları PC'de de var ve gelmeye devam ediyor. Ona göre de düşünün.Hocam şimdi şöyle bir durumda var ben zaten atıyorum bi resident evil 8 bi far cry 5 ya da cyberpunk gibi oyunları bilgisayarımda oynadım ve hala oynayabiliyorum. Benim olayım ps de the last of us 2 oynamak fc26 oynamak veya spider man oynamak zaten.
Mustafaymis
Uzman
Görüntü kalitesi, performans açısından bilgisayar her türlü avantajlı olur. Ki bir süre sonra yükseltme yapabildiğini de düşünürsek zamanla her oyunu oynayabilirsin aslında.
Kadermahkumu
Uzman
Pc önerisi yapabilir misiniz? 40bine kadar.
yusufumm07
Üstün
Oynayabili ama r PC'yi zorlayanlar oyunlar bunlar TLOU 1 oynuyorum laptop ısındı mı kendini kapatıyor Ps o özel yunları için Ps 5 daha mantıklı bence .Bunları bilgisayarda da oynayabilirsin. İstersen korsan yöntemle ücretsiz ister paralı bir şekilde Steam'den.