PlayStation 5 vs Bilgisayar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadermahkumu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 46
  • Görüntüleme Görüntüleme 900
  • Etiketler Etiketler
    ps5
Oynayabili ama r PC'yi zorlayanlar oyunlar bunlar TLOU 1 oynuyorum laptop ısındı mı kendini kapatıyor Ps o özel yunları için Ps 5 daha mantıklı bence .
Laptop'ta oynuyorsun ama masaüstü bir bilgisayarda oynasan aynı sorunu yaşayacağını sanmam.

Dostlar PS mi almak daha mantıklı, PC mi? Bilgisayarım var ama eskidi, performans düşüşü var. PS5 almak istiyordum ama kararsız kaldım.
pc her şeyden önce özgürlük demek sadece oyun oynamakla kalmıyorsun aynı cihazla çalışabiliyor video düzenleyebiliyor yayın yapabiliyor mod kurabiliyor donanımı istediğin gibi yükseltebiliyorsun konsolda ise sistem kapalı ne izin veriyorsa o kadar pc’de grafik ayarlarını istediğin gibi yaparsın 60 fps’e kilitli kalmazsın istersen 240 fps bile alırsın klavye mouse kullanımı zaten rekabetçi oyunlarda büyük fark yaratır modlar da ayrı bi olay skyrim gta fallout gibi oyunlarda binlerce modla oyunu tamamen değiştirebiliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…