Mustafaymis
Uzman
Sorun değil hocam.@Kadermahkumu Toplama sorun olur mu? Güzel bir 9060 XT ve 7500F sistem çıkar.
Bu sistem fena değil gibi. Anakartı B650, SSD'yi SN5000 ve soğutucuyu FSP N3 veya Cougar seçin.
Hocam rami 32 mi yapmak daha mantıklı yoksa 5 7600 takmak mı?Bu sistem fena değil gibi. Anakartı B650, SSD'yi SN5000 ve soğutucuyu FSP N3 veya Cougar seçin.
Laptop'ta oynuyorsun ama masaüstü bir bilgisayarda oynasan aynı sorunu yaşayacağını sanmam.Oynayabili ama r PC'yi zorlayanlar oyunlar bunlar TLOU 1 oynuyorum laptop ısındı mı kendini kapatıyor Ps o özel yunları için Ps 5 daha mantıklı bence .
7600 dediğimiz işlemci 7500F'in İGPU'lu hali. RAM'i de 32 yapmak mantıklı değil, düzgün bir seçenek yok.Hocam rami 32 mi yapmak daha mantıklı yoksa 5 7600 takmak mı?
Hocam peki teblion güvenilir midir?7600 dediğimiz işlemci 7500F'in İGPU'lu hali. RAM'i de 32 yapmak mantıklı değil, düzgün bir seçenek yok.
Ps da her zaman daha keyifli bilgisayar da sorunlar bir başladı mı uğraş dur.Laptop'ta oynuyorsun ama masaüstü bir bilgisayarda oynasan aynı sorunu yaşayacağını sanmam.
pc her şeyden önce özgürlük demek sadece oyun oynamakla kalmıyorsun aynı cihazla çalışabiliyor video düzenleyebiliyor yayın yapabiliyor mod kurabiliyor donanımı istediğin gibi yükseltebiliyorsun konsolda ise sistem kapalı ne izin veriyorsa o kadar pc’de grafik ayarlarını istediğin gibi yaparsın 60 fps’e kilitli kalmazsın istersen 240 fps bile alırsın klavye mouse kullanımı zaten rekabetçi oyunlarda büyük fark yaratır modlar da ayrı bi olay skyrim gta fallout gibi oyunlarda binlerce modla oyunu tamamen değiştirebiliyorsunDostlar PS mi almak daha mantıklı, PC mi? Bilgisayarım var ama eskidi, performans düşüşü var. PS5 almak istiyordum ama kararsız kaldım.