Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Playstation'da masraflar daha çok bilgisayarlarda daha az bakarsan.Ps da her zaman daha keyifli bilgisayar da sorunlar bir başladı mı uğraş dur.
Playstation'da masraflar daha çok bilgisayarlarda daha az bakarsan.Ps da her zaman daha keyifli bilgisayar da sorunlar bir başladı mı uğraş dur.
Ben bir PS faniyim fakat mod ve yama kurulmamasi buyuk eksi PS'in su anki jenerasyonu icin. Konfor olarak PS daha konforlu yine de.Ps da her zaman daha keyifli bilgisayar da sorunlar bir başladı mı uğraş dur.
Bende Playstation seviyorum ama masrafı ve oyunları çok pahalı. Konforlu olsa bile çok cep yakıyor.Ben bir PS faniyim fakat mod ve yama kurulmamasi buyuk eksi PS'in su anki jenerasyonu icin. Konfor olarak PS daha konforlu yine de.
Yama mod artısı var ama PC'de dediğin gibi konforu daha keyif verici bence PsBen bir PS faniyim fakat mod ve yama kurulmamasi buyuk eksi PS'in su anki jenerasyonu icin. Konfor olarak PS daha konforlu yine de.
O kadarına da katlanacağız Ülkemiz şartları.Bende Playstation seviyorum ama masrafı ve oyunları çok pahalı. Konforlu olsa bile çok cep yakıyor.
Ben kendi adıma konuşacak olursam FPS tarzı oyunlar sevdiğim için ps plus' ın üst paketleri benim için gereksiz oluyordu eğer ps plus'u aktif kullanacaksanız sürekli oynayacağınız türden oyunlar var ise alınabilir orası ayrı. Fakat oyun almak istediğinizde indirim yok ise oyun başı vereceğiniz fiyat neredeyse 3000 lira civarı olacak artık. Oyunlar 70 dolar bandında çıkmaya başladığı için yeni oyunlar en az 2800'den çıkış yapar. Pc kısmına gelecek olursak önceden de belirttiğim gibi 4 5 dolara bile aşırı keyifli oyunlar bulabiliyorsun, oynayacak arkadaşın varsa tabi ki daha da keyifli bir hal alıyor. pc tarafında şöyle bir sorun var; ne yazık ki parça fiyatları çok pahalı bir arıza vesaire yaşarsan ödemen gereken tutar yüksek olacak maalesef. İki tarafında artıları eksileri var seçim tamamen senin ihtiyacına bütçene kalmış. Eğer ben biraz daha bekleyip bütçemi 50 bin bandına çıkarabilirim dersen birde 50 bandında ki sistemlere bakabilirsin. pc için 40 ps için 32 binden bahsetmişsin. Şöyle düşünebilirsin, ps5 aldığın senaryoda 2-3 oyun almaya kalksan zaten 40 bin cebinden çıkmış olucak ps plus'ı dahil edersen de 40 bini geçiyor. pc alırsan hazırda oyunların olduğu için sadece pc parasını vermiş olucaksın gibi bir şey. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın iki tarafı da kötülemiyorum. İkisine de sahibim tamamen tarafsız düşüncelerimi belirttim. Fakat sistem topladığımdan beri ps5 i açtığımı hatırlamıyorum diyebilirim. Hatta satmayı düşündüm fakat sonra GTA 6 aklıma geldi sadece GTA 6'yı oynamak için tutuyorum. Sonra belki yine satmaya karar veririm.Hocam şimdi şöyle bir şey var ben elimdeki pc ile oyun dışı işlerimi hallediyorum. Ps plus aboneliğine baktım yıllık 3600 TL. Hali hazırda benim dolu bir steam kütüphanem de var ama ps almak pc toplamaya göre daha ucuza geliyor pc toplamsam 40 bandına çıkabilirim. Ps alsam bu fiyat 32 bandına filan geliyor.
40.000 TL'ye kadar demiş konu sahibi.
İşlemci: https://share.google/lTfoobwxY9B0KQpiK (5.800TL)
Sanırım pc alacağım. Zaten küçüklüğümden beri klavye mouse kullanan biri olarak konsolun beni zorlayacağını düşünüyorum. Ayrıca cs2 ve modlu minecraftı arkadaşlarımla çok oynuyorum.Ben kendi adıma konuşacak olursam FPS tarzı oyunlar sevdiğim için ps plus' ın üst paketleri benim için gereksiz oluyordu eğer ps plus'u aktif kullanacaksanız sürekli oynayacağınız türden oyunlar var ise alınabilir orası ayrı. Fakat oyun almak istediğinizde indirim yok ise oyun başı vereceğiniz fiyat neredeyse 3000 lira civarı olacak artık. Oyunlar 70 dolar bandında çıkmaya başladığı için yeni oyunlar en az 2800'den çıkış yapar. Pc kısmına gelecek olursak önceden de belirttiğim gibi 4 5 dolara bile aşırı keyifli oyunlar bulabiliyorsun, oynayacak arkadaşın varsa tabi ki daha da keyifli bir hal alıyor. pc tarafında şöyle bir sorun var; ne yazık ki parça fiyatları çok pahalı bir arıza vesaire yaşarsan ödemen gereken tutar yüksek olacak maalesef. İki tarafında artıları eksileri var seçim tamamen senin ihtiyacına bütçene kalmış. Eğer ben biraz daha bekleyip bütçemi 50 bin bandına çıkarabilirim dersen birde 50 bandında ki sistemlere bakabilirsin. pc için 40 ps için 32 binden bahsetmişsin. Şöyle düşünebilirsin, ps5 aldığın senaryoda 2-3 oyun almaya kalksan zaten 40 bin cebinden çıkmış olucak ps plus'ı dahil edersen de 40 bini geçiyor. pc alırsan hazırda oyunların olduğu için sadece pc parasını vermiş olucaksın gibi bir şey. Söylediklerim yanlış anlaşılmasın iki tarafı da kötülemiyorum. İkisine de sahibim tamamen tarafsız düşüncelerimi belirttim. Fakat sistem topladığımdan beri ps5 i açtığımı hatırlamıyorum diyebilirim. Hatta satmayı düşündüm fakat sonra GTA 6 aklıma geldi sadece GTA 6'yı oynamak için tutuyorum. Sonra belki yine satmaya karar veririm.
Çok zorlamaz ama alışman zaman alır sadece. pc biraz daha mantıklı gibiBu sistem nasıl?
Sanırım pc alacağım. Zaten küçüklüğümden beri klavye mouse kullanan biri olarak konsolun beni zorlayacağını düşünüyorum. Ayrıca cs2 ve modlu minecraftı arkadaşlarımla çok oynuyorum.