Dostlar PS mi almak daha mantıklı, PC mi? Bilgisayarım var ama eskidi, performans düşüşü var. PS5 almak istiyordum ama kararsız kaldım.

Para önemli değilse PS çünkü sırf oyun anlamında PC aynı tadı vermiyor bilgisayardan oyun oynuyorum ama elimde imkan olsa sırf oyun için PS alırım.

Ps yi daha çok televizyondan da oynayabilirim diye düşünmüştüm de 2 sene içinde belki ps6 çıktığında onla yaşarım bu hayallerimi.
Aslında evet ps6 söylentileri çıkmaya başladı yavaştan, yanlış hatırlamıyorsam 2027 vesaire deniyordu. Şimdi ps5 almaktansa 2 sene sonra ps6 almak daha mantıklı olabilir. Şu an için pc biraz daha mantıklı gibi

PC parçaları hemen hemen PS5 fiyatına benzer zaten. 9060XT 16 GB 19K, 7500F 6K; hadi A serisi anakart taksan 4K da o — daha güç kaynağı var, SSD var, RAM var. Ha, PS5’te oyunlar pahalı fakat PS Plus aboneliği sayesinde ucuza oynuyorsun. Ve seneye GTA 6 çıkacak; sen PC’de ne zaman oynayacağın belli değil. Bir de Sony, PC oyunlarını portlamayı çöp gibi yapıyor.

Git PS5 al. Ha bu arada, başka PS5 kullanan bir arkadaşın varsa ortak hesap açın; 3000 TL’lik oyunu PS kardeşliği yaparak alın. Mesela 1500 TL’yi sen ver, 1500 TL’yi o versin — böylece ucuza oynarsın.

PC parçaları hemen hemen PS5 fiyatına benzer zaten. 9060XT 16 GB 19K, 7500F 6K; hadi A serisi anakart taksan 4K da o — daha güç kaynağı var, SSD var, RAM var. Ha, PS5’te oyunlar pahalı fakat PS Plus aboneliği sayesinde ucuza oynuyorsun. Ve seneye GTA 6 çıkacak; sen PC’de ne zaman oynayacağın belli değil. Bir de Sony, PC oyunlarını portlamayı çöp gibi yapıyor.

Git PS5 al. Ha bu arada, başka PS5 kullanan bir arkadaşın varsa ortak hesap açın; 3000 TL’lik oyunu PS kardeşliği yaparak alın. Mesela 1500 TL’yi sen ver, 1500 TL’yi o versin — böylece ucuza oynarsın.
Hocam bilmediğimden soruyorum. Mesela ben arkadaşımla Bf6 alsam ikimizde online oynayabiliyor muyuz yoksa sadece alana hesap mı online oynayabiliyor? Steamde sadece alan hesap oynayabiliyordu online ı.

Hocam bilmediğimden soruyorum. Mesela ben arkadaşımla BF6 alsam ikimizde online oynayabiliyor muyuz yoksa sadece alana hesap mı online oynayabiliyor? Steam'de sadece alan hesap oynayabiliyordu online ı.

İkiniz aynı anda oynayamazsınız.

Oyunu hangi hesaptan aldıysan o hesaptan oynarsın.