12130

Uzman
Merhaba, PlayStation 5 Slim digital Edition'ya da Casper Excalibur G870 hangisini alınmalı ofis ve oyun oynamak icin almayı düşünüyorum aşağıya linkleri ekledim yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

PlayStation 5:

1. model:

2. model:

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla PS5 alırsanız yanında günlük bir laptop almayı planlıyorsunuz. Çünkü aksi durumda PS5 ile ofis işi yapamayacağınıza göre kazanan belli oluyor. Ben PS5 gibi kapalı bir ekosisteme girilmesini hiç mantıklı bulmuyorum o yüzden oyum laptoptan yana. Konsol tercih edilse dahi kesinlikle bir PS5 Slim'e ₺20.000'den fazla para verilmemeli. Kaç yıllık konsol yani el insaf...

Açıkçası konsol zevk işidir. Ben 4060 Ti sisteme rağmen PS4 üzerinde arada oyun oynarım, PS5'i de istiyorum.

Benim anladığım kadarıyla ikisi arasını sormuşsun, iş açısından cevap zaten belli, oyun modifikasyonu ve özgürlük açısından yine cevap bilgisayar olur. Bir sürü oyunu istediğin gibi modlayıp rahatça takılmak varken, bir kutuya sıkışık kalmak çok mantıklı bir fikir değil.

Kaldı ki PS5 uzun vadede iyi bir karar değil zaten oyun açısından da, inanılmaz pahalı fiyatlar.

Merhaba, PlayStation 5 Slim digital Edition'ya da Casper Excalibur G870 hangisini alınmalı ofis ve oyun oynamak icin almayı düşünüyorum aşağıya linkleri ekledim yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

PlayStation 5:

1. model:

2. model:
Casper alma PS5 al daha iyi

Laptobu tercih ederdim ben, ofis işinden de bahsediyorsunuz, hem oyun hem ofis işi için laptop tartışmasız PS5'ten iyi.

Ancak sorun yaşama ihtimalinize karşın, Casper almamanızı öneririm, sorunsuz bir cihaz gelse de 4-5 yıl sonra fanlardan acayip sesler duyabilirsiniz, tecrübe ile sabit.

Laptopu tercih ederdim ben, ofis işinden de bahsediyorsunuz, hem oyun hem ofis işi için laptop tartışmasız PS5'ten iyi.

Ancak sorun yaşama ihtimalinize karşın, Casper almamanızı öneririm, sorunsuz bir cihaz gelse de 4-5 yıl sonra fanlardan acayip sesler duyabilirsiniz, tecrübe ile sabit.

Hocam 4-5 yıl fazla demişsiniz :D kullanımdan pek de bağımlı olmasa da minimum 2 sene içerisinde bu sesler yine çıkıyor.

Ya ben başka konuda Casper almasın diye neler söyledim Hepsiburada'dan alabiliyor madem nereden geldi bu Casper aşkı bir de söylese kendi.

Hocam 4-5 yıl fazla demişsiniz :D kullanımdan pek de bağımlı olmasa da minimum 2 sene içerisinde bu sesler yine çıkıyor.
Cihazı bakarsan böyle bir şey olmaz bu arada gerçi G770 daha dandik diyorlar ondandır belki, FCN fan kullanıyorlar kaliteli bir fan değil bu marka. G870'te 2 yılda vs. fan seslerinde değişiklik olmadı zaten bu modellerin fan rpm değeri düşük. Bazı laptoplar var 7000 RPM dönüyor oyunda onlardan korkmak lazım.