Ya ben başka konuda Casper almasın diye neler söyledim Hepsiburada'dan alabiliyor madem nereden geldi bu Casper aşkı bir de söylese kendi.

Cihazı bakarsan böyle bir şey olmaz bu arada gerçi G770 daha dandik diyorlar ondandır belki, fcn fan kullanıyorlar kaliteli bir fan değil bu marka. G870'te 2 yılda vs. fan seslerinde değişiklik olmadı zaten bu modellerin fan RPM değeri düşük. Bazı laptoplar var 7000 RPM dönüyor oyunda onlardan korkmak lazım.

G770 laptopa sahiptim fanları bayağı hızlıydı kendi yazılımında 7000 RPM oluyordu, bakıma verdim sağlam fanı bozuk diye ücret koydular üstelik ben değişin demeden değiştirdiler, uzun süre şikayetlerle uğraştım kazandım ama laptopu sattıktan 8 ay sonra kazandım 690TL XD.
Şaka bir yana soğutması güzeldi malzeme kalitesi rezalet bir laptoptu.

G770 laptopa sahiptim fanları bayağı hızlıydı kendi yazılımında 7000 RPM oluyordu, bakıma verdim sağlam fanı bozuk diye ücret koydular üstelik ben değişin demeden değiştirdiler, uzun süre şikayetlerle uğraştım kazandım ama laptopu sattıktan 8 ay sonra kazandım 690TL XD.
Şaka bir yana soğutması güzeldi malzeme kalitesi rezalet bir laptoptu.
Yok artık G870 üvey çocukmu fanlar niye 5400 dönüyor.

Bende çoğu laptop 5400 civarı dönüyor sanıyorum 7000 diye düşünmem lazım o zaman.

Hiçbir fikrim yok hocam G770 tek memnun kaldığım yanı soğutmasıydı hiç sorun yaşamamıştım soğutma tarafında hatta OC ile kullanıyordum.
O nasıl G770 sen karıştırıyor olmayasın.

Hiçbir fikrim yok hocam G770 tek memnun kaldığım yanı soğutmasıydı hiç sorun yaşamamıştım soğutma tarafında hatta OC ile kullanıyordum.
GTX1650 falan mı ?

O nasıl G770 sen karıştırıyor olmayasın.
hocam ben ilk aldığım da fanları sorunluydu hatta konu açmıştım acaba aldığım laptop teşhir ürünümü diye aldığım gibi bakım yaptırtmıştım, eğer forumlarda bakarsınız 7000rpm çalıştığı için konu açan çok fazla kişi var.
1650Tİ

Merhaba, PlayStation 5 Slim digital Edition'ya da Casper Excalibur G870 hangisini alınmalı ofis ve oyun oynamak icin almayı düşünüyorum aşağıya linkleri ekledim yardımcı olabilecek birisi varsa şimdiden teşekkür ederim.

PlayStation 5:

1. model:

2. model:
Excalibur ve kalitesiz tıraş köpüğü arasında kalsam biraz daha para koyup normal bir tıraş köpüğü alırım.

Tahmin ettim zira güçlü ekran kartında soğutma sorunu yaşar bence çokta kaliteli laptop değil. GTX 1650 Tİ ve GTX1650 ailesi olan G770'leri öven bir yazı okumuştum. Sizin işlemcilerinizde serin çalıştığından böyle oluyor ben yeni modellerden sandım ona şaşırdım ben 7000 RPM dönmesine değil. Önemli olan döndüğü RPM'den ziyade kaç RPM'de soğutuyor ama G870 daha üst kasası ya işte Casper yine yaptı yapacağını. Parçaların hepsini dışarıdan alıp logo basıp birleştirirsen yazılıma dokunmadan böyle oluyor. @Batur

Mediamark'tan alacak konu sahibi o yüzden Casper diye tutturuyor.

Mediamarktan Almayı Düşünmüyorum En Ucuz Model Mediamarkta Bulunduğu İcin Mediamarkın Linkini Attım.

Ya ben başka konuda Casper almasın diye neler söyledim Hepsiburada'dan alabiliyor madem nereden geldi bu Casper aşkı bir de söylese kendi.

Cihazı bakarsan böyle bir şey olmaz bu arada gerçi G770 daha dandik diyorlar ondandır belki, fcn fan kullanıyorlar kaliteli bir fan değil bu marka. G870'te 2 yılda vs. fan seslerinde değişiklik olmadı zaten bu modellerin fan RPM değeri düşük. Bazı laptoplar var 7000 RPM dönüyor oyunda onlardan korkmak lazım.

En ucuz model olduğu icin olabilir mi aradığım laptop 2 TB SSD ve 32 GB RAM'li bir model ve RTX 4050 ya da RTX 4070'li model arıyorum üstüne 50.000 TL 60.000 TL koyacaksanız istediğiniz markaya bakarım Casper sevdiğim bir marka değil en başta.

En ucuz model olduğu icin olabilir mi aradığım laptop 2 TB SSD ve 32 GB RAM'li bir model ve RTX 4050 ya da RTX 4070'li model arıyorum üstüne 50.000 TL 60.000 TL koyacaksanız istediğiniz markaya bakarım Casper sevdiğim bir marka değil en başta.
Ucuz da değil ki, Kasım indirimi falan değilse ucuz değiller bence. Siz bütçe söyleyin güzel modeller çıkar, depolama ve ram sonradan eklenir çokta takılmayın.