Eline sağlık. PS5'in Ethernet kablosu ile bağlanması bir sorun yaratır mı? Wi-Fi ile mi bağlanayım. Laptopum da PS5'im de Ethernet ile bağlı ve Discord'a girmek için birçok yol denedim Kablonet müşterisiyim modem üzerinden Cloudflare DNS yapmama izin vermiyor.
Detaylar
Kim cevapladı?Hayır fark etmez aynı ağda olmaları yeterli.Eline sağlık. PS5'in Ethernet kablosu ile bağlanması bir sorun yaratır mı? Wi-Fi ile mi bağlanayım. Laptopum da PS5'im de Ethernet ile bağlı ve Discord'a girmek için birçok yol denedim Kablonet müşterisiyim modem üzerinden Cloudflare DNS yapmama izin vermiyor.
Geçenlerde yeni video yaptım bunu uygulaması daha kolay.
Hayır fark etmez aynı ağda olmaları yeterli.
Geçenlerde yeni video yaptım bunu uygulaması daha kolay.
Hocam merhaba. Video'dakileri birebir uyguladım ancak internete bağlanılamıyor hatası alıyorum.
Servis sağlayıcınız vs diyen bir hata mesajı mı?Hocam merhaba. Video'dakileri birebir uyguladım ancak internete bağlanılamıyor hatası alıyorum.
Tam okumadim hocam uzun bir yazi ama.
İlk videoyu da ikinci videoyu da denedin mi? İkisinde de aynı hata var mı?
Sadece 2.yi denedim hocam.İlk videoyu da ikinci videoyu da denedin mi? İkisinde de aynı hata var mı?
İlkini de dener misin?
Tamam hocam musait oldugumda deneyeyim.
Merhaba, bu videoda bilgisayarda kullandığımız GoodbyeDPI aracını dolaylı olarak PS5'te nasıl kullanabileceğinizi gösteriyorum.
Bilgisayarda GoodbyeDPI çalıştırıp bilgisayar için erişim engelini aştım. PS5'in trafiğini bilgisayar üzerinden geçirerek Roblox ve Discord'a erişim sağladım.
Her şey Router - PS5 - PC arasında oluyor, ekstra bir adaptör veya PC'de ayrı bir hotspot açma gereksinimi yok.
Merhaba, ps5de Discord'a girebilmek için bu yöntemi uygulayacağm kablonet kullanıyorum modem üzerinden dns değiştirmeye izin vermiyor ama goodbyedpi ile laptopta discorda girebiliyorum, ben laptop ps5e modem gibi tanıttığımda wifi ile mi bağlanmam gerekecek, iki cihaz da ethernet kablosuyla modeme bağlı, şimdiden teşekkürler
Edit: hesabı sırf bu konuya yorum atmak için açmıştım dün de aynı şeyi sormuştum gönderilmediğini sanıyordum yanılmışım teşekkürler tekrardan
Yeni konular
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-
-
-
Ryzen 7 7800X3D işlemcinin sıcaklık değerleri normal mi?
- onur erol duman
Yeni mesajlar
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347