Merhaba, ps5de Discord'a girebilmek için bu yöntemi uygulayacağm kablonet kullanıyorum modem üzerinden dns değiştirmeye izin vermiyor ama goodbyedpi ile laptopta discorda girebiliyorum, ben laptop ps5e modem gibi tanıttığımda wifi ile mi bağlanmam gerekecek, iki cihaz da ethernet kablosuyla modeme bağlı, şimdiden teşekkürler
İki cihaz da modeme bağlansın da nasıl bağlandığı fark etmez.
Bu arada bu işlemler karışık gelirse daha basit yöntemi de var, çalışma mantığı benzer. Üstte onun da videosunu koydum.

İki cihaz da modeme bağlansın da nasıl bağlandığı fark etmez.
Bu arada bu işlemler karışık gelirse daha basit yöntemi de var, çalışma mantığı benzer. Üstte onun da videosunu koydum.
Teşekkürler hocam, ben goodbyedpi'ı hizmet olarak kullanyorum Windows'ta. yeni yüklediğiniz videodaki goodbyedpi'ı da kursam birbiriyle çakışır mı acaba, halihazırda laptopta discorda girebiliyorum çünkü

Aynen direkt onu çalıştır PS5'te DNS olarak gir.
oldu çok teşekkür ederim, günlerdir çözümünü arıyordum sayende hallettik :D her psde discorda girmek istediğimde pcyi açıp uzantıyı çalıştırmam gerekli dimi, dns adresi hiç değişmezse çok da problem değil sürekli laptop açmak, otomasyon yapıp bilgisayar açılır açılmaz o hizmetleri başlatabiliyosak güzel olur

oldu çok teşekkür ederim, günlerdir çözümünü arıyordum sayende hallettik :D her psde discorda girmek istediğimde pcyi açıp uzantıyı çalıştırmam gerekli dimi, dns adresi hiç değişmezse çok da problem değil sürekli laptop açmak, otomasyon yapıp bilgisayar açılır açılmaz o hizmetleri başlatabiliyosak güzel olur
Rica ederim :)
Evet açık olmalı programlar. Açık olmazsa PS5 DNS alamayacağı için internete de bağlanamaz.
Bir de bu yöntemlerde malesef PS Nat alamıyor, online oyunlarda problem yaşarsan Discord için NAT'ı etkilemeyen başka bir yol söyleyebilirim. Bu yöntemde Roblox açılmaz ama.

Rica ederim :)
Evet açık olmalı programlar. Açık olmazsa PS5 DNS alamayacağı için internete de bağlanamaz.
Bir de bu yöntemlerde malesef PS Nat alamıyor, online oyunlarda problem yaşarsan Discord için NAT'ı etkilemeyen başka bir yol söyleyebilirim. Bu yöntemde Roblox açılmaz ama.
roblox oynamıyorum bana sadece discord gerekli, fifa oynayıp bi yandan arkadaşlarımla konuşmak istiyorm ping değerlerimde bi sıkıntı çıkartır mı, arkadaşım latency olabilir dedi ama bilemedim, daha iyi bir yöntem var mı

Roblox oynamıyorum bana sadece Discord gerekli, FIFA oynayıp bir yandan arkadaşlarımla konuşmak istiyorum ping değerlerimde bir sıkıntı çıkartır mı, arkadaşım latency olabilir dedi ama bilemedim, daha iyi bir yöntem var mı?
Gecikme olursa bir çok sebepten olabilir. İlk sebebi trafik goodbyedpi'dan geçeceği için olabilir, diğer sebepler bilgisayarın ağ olarak yavaş kalmasından olabilir.

Benim discord için kullanacağım yöntem bu olmazdı. PC'de yerel bir proxy server oluşturup onu girerdim PS'de. Biraz böyle kullan sorun yaşarsan anlatırım yöntemi.

Gecikme olursa bir çok sebepten olabilir. İlk sebebi trafik goodbyedpi'dan geçeceği için olabilir, diğer sebepler bilgisayarın ağ olarak yavaş kalmasından olabilir.

Benim discord için kullanacağım yöntem bu olmazdı. PC'de yerel bir proxy server oluşturup onu girerdim PS'de. Biraz böyle kullan sorun yaşarsan anlatırım yöntemi.
Tamamdır tekrardan çok teşekkürler, telefonda dns girmeden de direkt discorda girebildim, son bi sorum olacak; bana verilen dns adresi hiç değişmeyecek her o uzantıyı çalıştırdığımda psde ayar yapmama gerek kalmayacak ve o açılan cmdleri kapattığın an her şey eski haline dönecek, discorda ps üzerinden giremeyeceğim doğru mu anladım