65W 12

Becerikli
Bayağıdır online oyun oynayamıyorum. Düşüncelerim hacklendiği yönünde.

1784909599628.webp

1784909606528.webp

1784909813432.webp
1784909819315.webp

Bayağıdır online oyun oynayamıyorum. Düşüncelerim hacklendiği yönünde.

1784909599628.webp

1784909606528.webp

Ara sıra çökebiliyor, geçen senede bir kaç günlüğüne sunucular çalışmamıştı. Benzer durum XBOX'ta da olabiliyor.

Ara sıra çökebiliyor, geçen senede bir kaç günlüğüne sunucular çalışmamıştı. Benzer durum XBOX'ta da olabiliyor.
Xbox da her hafta yasiyordum bu durumu. O kadar igrenc bir sunucualri var ki. Internetim giderdi oynayamazdim internetim gelirdi bu sefer Xbox sunuculari cokerdi. 😂 Ne dandik bir konsoldu oyle. Sattim kurtuldum. Tamamen para tuzagi bir alet.

PC forever. Sanki konsollar son yillarini yasiyorlarmis gibi gozukuyor. GTA 6 ayakta tutuyor satislari gibi gozukuyor.
10 yıl konsoldan sonra PC ilaç gibi geldi valla, aynı şeyi arkadaşımda söylüyor. Konsolda yok oyunlara binlerce para ver yok başkasıyla oynamak için aylık para ver yok efendim analog stick drift yapıyor yenisini al. Eskiden millet para yok diye konsol alırdı, şimdi parası olup dert çekmek isteyen alıyor :D

Xbox da her hafta yasiyordum bu durumu. O kadar igrenc bir sunucualri var ki. Internetim giderdi oynayamazdim internetim gelirdi bu sefer Xbox sunuculari cokerdi. 😂 Ne dandik bir konsoldu oyle. Sattim kurtuldum. Tamamen para tuzagi bir alet.
bir kere Xbox' ım oldu cihazı her açtığımda bağlantı sorunu yaşıyordum kablo kullanmama rağmen. İnternete bağlanana kadar tekrar başlatıyodum. En sonunda satıp PS5 aldım sinirden.