burakweb

Çalışkan
Merhaba. Geçtiğimiz günlerde PS5 Slim Digital aldım. Çok oyunum yoktu PS4'ten kalan hesapta. 6-7 tane de iyi oyun aldım. Hesabım bayağı bir doldu. Acaba diyorum ben böyle çok oyun filan alıyorum ama gelecekte hesabı satabilir miyim? Yoksa oyunları oynadığımla mı kalırım? Ya da PS Plus alıp oyunları bitirmek daha mı mantıklı? Şu an hesapta şunlar var: FC26, FC24, FIFA22, FIFA21, FIFA20, FIFA19, GTA 5, Ghost of Tsushima, Marvel Spider-Man, Tomb Raider (tüm seri), Uncharted (1, 2, 3), Mafia Definitive Edition, The Last of Us Remastered, Unravel Two, Assassin's Creed Valhalla, Mortal Kombat vb.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sony'in PSN ToS kuralları gereğince hayır, kesinlikle hesap satışını yasal olarak yapamazsınız.

1773583715301.webp

Ayrıca konuyu görenlere de ek olarak belirtelim, hesap alımı da yapmayınız. Cihazınızın dolaylı yoldan yasaklanma riski de olabilir, garantisi yok bu işlerin. Çalınan hesap, rahatlıkla destek yoluyla geri elde edilebiliyor.

Hesap satışını uygun bulmuyorum, zaten yasak. PS3 döneminde iken açmış olduğum PSN hesabını hala kullanıyorum. O zamandan bu zamana şu an toplam 800 küsur oyun var. Hesabı satmayın illaki ileri zamanlarda lazım olacak.