Bence alacaksan iade edilebilir bir yerden al derim. Amazon gibi. Baktin cihazin durumu kurtarmiyor, iade edersin.

Ben de Amazon üzerinden düşünüyorum. Bu ürünün ikinci el fiyatları da epey düşük. Sanırım çok hızlı gitmiyor.

O alete o parayı vereceğime Ps Vita + PSP alırım.

Eskiden uzmanlık alanımdı, hocam. Hâlâ çok severim kendisini.

Stabil bir internet bağlantısında gayet sağlıklı çalışan bir alet. Reddit'te PS portal subredditine girerseniz orada bayağı kullanıcı yorumu bulabilirsiniz.

Tekrar bir araştırayım, hocam. Aslında müthiş bir cihaz olabilirdi, fakat bence Sony bu üründe bazı yerlerde çok ciddi hatalar yaptı.

Hocam, eksi noktaları bir hayli fazla, farkındayım. Google araştırmasında bile net bilgi edinemedim bununla ilgili. En çok dışarıda oynayanların şikâyetlerini gördüm. Ama sırf ev içerisinde nasıl olabilir şeklinde bilgiye net ulaşamadım. Direkt onun peşindeyim, diyebilirim. :)

Acaba 100 Mbps beni kurtarır mı? Dubleks ev; modem aşağıda olacak, ben de yukarıda olacağım.
Evde sorun olmaz bence 5GHZ bandında, dışarısı muamma.

Evde sorun olmaz bence 5GHZ bandında, dışarısı muamma.

Hocam, o konu biraz değişken. Bazen 5 GHz kopabiliyor bende. Cihaz tamamen ev kullanımı olacak, dışarıda hiç kullanmayacağım.

Modeme uzaksanız 2.4GHz yakınsanız 5GHz.

Hocam, yaptım. Genelde 5 GHz kullanmaya çalışıyorum ama bazen koptuğu için 2,4 GHz’e mecbur kalıyorum. Bu cihaz için 5 GHz şart mı?

Ekran görüntüsü 2025-12-13 205527.webp

Ekran görüntüsü 2025-12-13 205809.webp

Ben de Amazon üzerinden düşünüyorum. Bu ürünün ikinci el fiyatları da epey düşük. Sanırım çok hızlı gitmiyor.
Ölü bir ürün, başarısız. Ben önermiyorum gigafiber ile deneyimlemiş birisi olarak söyleyebilirim ki o gerekli akıcılığı yakalayamıyor alet.

Ölü bir ürün, başarısız. Ben önermiyorum gigafiber ile deneyimlemiş birisi olarak söyleyebilirim ki o gerekli akıcılığı yakalayamıyor alet.

O kadar memnun kalmadım diyorsun yani, hocam? Bana TV lazım. Bir yandan oyun, bir yandan haberleri açayım diyorum.

Bağlantı sıkıntılı. Modeme yakınsan 2.4’te de olur.

Hocam, modem şu an aşağıda. Ben testleri yukarıdan yaptım. Arada aslında bayağı bir mesafe var. Ev dubleks. Ondan dolayı değerler kötü çıkmış olabilir mi?