Mustckmk

Uzman
Zamanında heves edip PS5 almıştım. İlk zamanlar Fortnite, GTA, hikayeli oyunlar derken konsolu bayağı kullandım, hevesimi aldım. Ama yaklaşık üç yıldır cihaz neredeyse sadece televizyonda YouTube izlememe yarıyor. Ayda yılda bir arkadaşım gelirse Mortal Kombat açıyoruz, o kadar.

Bir yandan GTA 6 çıkar diye satmak istemiyorum ama bir yandan da zamanında o kadar para verip aldığım cihazın boş boş durması canımı sıkıyor. Kullanmadığım için bazen pişman oluyorum. Sizler benimle aynı durumu yaşıyor musunuz veya cihazınızı ne için kullanıyorsunuz.

Zamanında heves edip PS5 almıştım. İlk zamanlar Fortnite, GTA, hikayeli oyunlar derken konsolu bayağı kullandım, hevesimi aldım. Ama yaklaşık üç yıldır cihaz neredeyse sadece televizyonda YouTube izlememe yarıyor. Ayda yılda bir arkadaşım gelirse Mortal Kombat açıyoruz, o kadar.

Bir yandan GTA 6 çıkar diye satmak istemiyorum ama bir yandan da zamanında o kadar para verip aldığım cihazın boş boş durması canımı sıkıyor. Kullanmadığım için bazen pişman oluyorum. Sizler benimle aynı durumu yaşıyor musunuz veya cihazınızı ne için kullanıyorsunuz.
İlk ve son konsolum PS3 olmuştu onda aynı durumu yaşamıştım. Satmadan önce eskileri hatırlamak için bir kaç gün oyalanmıştım. Bence siz satmayın hazır GTA çıkacakken sonrasında pişman olursunuz bence.

Bir oyun için konsol alacak olanlar otursunlar oturdukları yerde. Yorumları görüyorsunuz.

Aynen öyle.

Ben geçen sene Black Friday indirimleri ile 13K'ye sıfır dijital aldım. Geçen hafta ise indirimden disk ünitesi aldım. 2. el oynamak istediğim oyunları söyledim üstüne Store'da ucuza çok fazla oynamak istediğim oyun aldım üstüne PS+ oyunları var. İşim olmadığı her gece açıyorum ve doya doya oynuyorum. Gayet memnunum. Bence oyun yok diyenler oyun skalasını biraz geliştirmeli.

2024 Kasım'da PS5 aldım. Konforundan dolayı oynadığım bütün oyunları PS5'e aldım ve 1 sene boyunca hep PS5'te oyun oynadım ve Pro'ya upgrade yaptım. O gün bugündür haftada max 1 saat falan oynarım onun hafici PC'deyim, nedense koltukta oyun oynamak artık keyif vermiyor.

Genel olarak oyunlardan uzaklaştım ben, ne PS ne PC'yi açasım gelmiyor. Belki de akşama kadar iş yerinde çalışıp üşendiğimdendir, yatıp dizi izlemek daha çok rahatlatıyor beni.